AuthMe MySQL Bağlanma Sorunu!

A

Andrty

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

Benim sıkıntım AuthMe nin MySQL ye bağlanmaması. Çok garip bir sorun. Kafası eserse bağlanıyor bazen hiç bağlanmıyor. AuthMe 3.5 ve 3.4 denedim 2sindede aynı. Spigot olarak 1.7.9 ve 1.7.10 denedim ondada aynı. Ne yapmam lazım?

Authme error çıktısı şöyle;
[Authme] ERROR: null
[Authme] ERROR: Can't reconnect to MySQL database. Please check your MySQL informations! SHUTDOWN..

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Username: authme
password: '12345'
mysqluser: authme
database: 127.0.0.1

Bunlari ayni isimli olan yerlere yerlestir derim...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

A

Andrty

Ziyaretçi
bro yalnız bağlanıyor bilgiler tam yani arada bir bağlanmıyor kafası eserse doğrusu 1 kere bağlandı bidaha bağlanmadı :D root hesabıyla giriyorum mysql ye

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki oyunda giris kayit filan yapabikiyor musun ?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hosting firman uzaktan mysql'i desteklemiyordur yada panelden uzaktan mysql yazan yere sunucunun ip'sini yaz duzelicektir sanirsam.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de çok yaşadım bu sorunu. Sorunun sebebi, hosting sağlayıcılarının çoğunun MySQL bağlantısını dışarıya kapatması.

Dışarıya bağlantıyı engellemeyen bir yerden hosting almalısın.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hosting firman uzaktan mysql'i desteklemiyordur yada panelden uzaktan mysql yazan yere sunucunun ip'sini yaz duzelicektir sanirsam.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de çok yaşadım bu sorunu. Sorunun sebebi, hosting sağlayıcılarının çoğunun MySQL bağlantısını dışarıya kapatması.

Dışarıya bağlantıyı engellemeyen bir yerden hosting almalısın.
Root hesabiyla calistirdim diyor. Root hesabi yanlizca localhostta calisir yani sql sunucu ile ayni sunucuda. Kisaca disariya baglanti ile ilgili bir sorun yok.

Cozum icinse sorunu tam olarak anlamak gerek. Sql e oyun disindan panel veya mysqlworkbench tarzi bir program ile baglanabiliyormusun? Baglanabiliyorsan authme icin yeni bir kullanici acip onu baglamayi dene (database yetkisi vermeyi unutma).

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Root kullanıcısı oluşturabiliyorsa demektir ki herhangi bir hostingde değil sunucuyla aynı makinede kurulu mysql. En azından ben bu çıkarımda bulunuyorum. Konsol hatasında da null yazıyorsa eğer sanırım ayar dosyasında girilmeyen değerler mi var?
Kim bilir...

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Root kullanıcısı oluşturabiliyorsa demektir ki herhangi bir hostingde değil sunucuyla aynı makinede kurulu mysql. En azından ben bu çıkarımda bulunuyorum. Konsol hatasında da null yazıyorsa eğer sanırım ayar dosyasında girilmeyen değerler mi var?
Kim bilir...
Aslinda root hesabi sonradan olusturulmaz :) root hesabi mysql sunucusu kurulumunda olusturulmasi zorunludur.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hosting olmadigi tezi derken ? Eger root hesabi ile baglanabiliosa her halukarda sunucu ve mysql sunucusu ayni makine uzerinde.