Cs0kis
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu hosting den hostinge değişim göstermekte.Siten ayrı bir hosta kuruluysa mysql ayarlarından, sadece sitene izin vere bilirsin.
Bu hosting den hostinge değişim göstermekte.Siten ayrı bir hosta kuruluysa mysql ayarlarından, sadece sitene izin vere bilirsin.
serverin kurulu oldugu yere mysql kuracağı için gerekli mysql ayarlarını yapa bilir.Bu hosting den hostinge değişim göstermekte.
O nasıl oluyor? Ayrıca portu değiştirmen fayda etmez, Port scanner'lerle bulunur.serverin kurulu oldugu yere mysql kuracağı için gerekli mysql ayarlarını yapa bilir.
Öncelikle mysql'nin sitesindenO nasıl oluyor? Ayrıca portu değiştirmen fayda etmez, Port scanner'lerle bulunur.
mysql> CREATE DATABASE 'authme' ;
mysql> GRANT ALL ON authme.* TO 'root'@'websiteipadresi' IDENTIFIED BY 'rootsifresi';
Teşekkürler. Bende veritabani.sql dosyası var. Onu nasıl import edeceğim?Öncelikle mysql'nin sitesindenLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.paketini indir.
Kurulumunu yaptıkdan sonra.
BAŞLAT >> MySQL Command Line Client acarak CMD ekranı açılır ve Enter Password: gelir
kurulumda belirlemiş olduğun parolayı gir.
Veritabanı oluşturmak.
bir kullanıcıya bir veritabanı için tek bir ip adresinden erişim izni vermek:Kod:mysql> CREATE DATABASE 'authme' ;
root kullanıcısına authme veritabanının tüm tabloları için web site ip adresinden erişim izni vermek için:
artık web site ip adresine izin vermiş olduk diğer ip ler halen yasaklı olur.Kod:mysql> GRANT ALL ON authme.* TO 'root'@'websiteipadresi' IDENTIFIED BY 'rootsifresi';
phpMyadmin kurman gerekli fakat.Teşekkürler. Bende veritabani.sql dosyası var. Onu nasıl import edeceğim?
Skype adresiniz var mı? Atar mısınız? Oradan konuşalım.phpMyadmin kurman gerekli fakat.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kurarak, localhost'da bağlanarak. Yeni veritabanı aça bilir gerekli .sql dosyalarını içe aktarma olaylarını gerçekleştire bilirsin.
Veritabanı tablolarını yükledikten sonra tekrarLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.programını sile bilirsin fazla işin yok ise.
mysql> CREATE DATABASE 'authme' ;mysql>hbal_gaas'' at line 1corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''istiERROR 1064 (42000): You have an error in your SQL syntax; check the manual that | Bu ne nasıl çözülür ? Başka veritabanı isimleri de deniyorum, fakat fayda yok.
Güzel kardşeim. Zaten öyle yapıyorum. Bir daha denedim.mysql> CREATE DATABASE 'authme' ;
mysql> kısmını yazmadan giriniz. syntax kod hatası yani.
mysql cm ekranını actıkdan sonra CREATE DATABASE 'authme' ; yazınız
; işaretini unutmayınız sonunda
Güzel kardşeim. Zaten öyle yapıyorum. Bir daha denedim.mysql>me'' at line 1corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''authERROR 1064 (42000): You have an error in your SQL syntax; check the manual thatmysql> CREATE DATABASE 'authme' ;
Heh @emrearslan44 CREATE DATABASE authme ; yazdım. query OK, bilmemne (0.0 sec) yazdı. olmuş mudur?
mysql> use denemeimp;
mysql> source C:/Users/admin/Desktop/veritabani.sql;
mysql> show tables;