AUTHME PLUGİNİ BOZUK DEĞİŞTİRİYORUM YİNE OLMUYOR

Jefreybaba12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AUTHME PLUGİNİ BOZUK DEĞİŞTİRİYORUM YİNE OLMUYOR

BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM GİBİ AUTHME PLUGİNİM BOZUK BİRKAÇ PLUGİN PAKETİ DEĞİŞTİRDİM ANCAK FARKLI HATALAR ALDIM.ÖRNEĞİN BİRİNDE /register 123 123 YAZINCA NO PERMİSSİON DERKEN DİĞERİNDE İSE HİÇBİR ŞEY DEMİYOR VE OYUNA GİRDİĞİNDE DİREK HAREKET EDEBİLİYORUZ.YANİ BU SAYEDE SERVERDAKİ HESABIMI ÇALABİLİRLER. LÜTFEN DÜZGÜN BİR AUTHME PLUGİNİ ATIN HİÇBİRİ ÇALIŞMIYOR AHMETMELİHTR'NİN YENİ ÇIKAN HİLJE PLUGİN PAKETİ BETA 1.0 SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM ONDA DA BU KOMUTU KULLANACAK YETKİNİZ YOK DİYOR. LÜTFEN YARDIM EDİN :VV::VV::sinirli::VV::VV:

LÜTFEN YARDIM EDECEKLER EKLESİN SKYPE : jefreybaba

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Plugin paketi kullanmanızı önermiyorum zaten. Ve kullananlara da yardım etmem ama bu seferlik ne yapacağınızı söyleyeyim. Bunu paket sahibine danışabilirisniz. Ya da /mangaddp default authme.player.* diyerek oyuncuları yetkilendirin. Tabi default, paket kullandığınız için oyuncu ya da benzeri bir isim olabilir. Başarılar. Yardımı olursa bir beğeniyi çok görmeyin.

Jefreybaba12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
plugini değiştirdim düzeldi[DOUBLEPOST=1391600054,1391599988][/DOUBLEPOST]ancak hiçbirşey kullanamıyorlar pluginleri değiştirdim örneğin elmas kılıç kullanınca you dont have permission for diamond_sword diyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bana kalırsa plugin paketinizi silin atın. Hatayı düzeltmek için GroupManager'e girin worlds/world/ klsöründeki groups.yml yi Notepad++ ile açın ve default'un altındaki build girdisini true yapın.