Authme Siteden Kayıt Olma Giriş ve Şifre Değiştirme Hazır Script.

TheRegardianGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
onur9298 o demo olan web sitesini çalsam kızarmısın ? :D[DOUBLEPOST=1402056412,1402055938][/DOUBLEPOST]bende yapamadım ekledim yard please

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın @onur9298 sonoyuncu.com daki giriş yapma bölümü gibi bir script i paylaşsan olmuyormu sizin yaptığınız herşeye hayranız. Fakat sadece sizin sitenizdeki giriş yapma ve kayıt olma script ' ini paylaşsanız Daha iyi olmazmı bize lazım olan o ve sizin yardımlarınıza da ihtiyacımız var öğrenebilmek için veya öğrendiklerimizi başka arkadaşlarımıza öğretebilmek için...?
# UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR #

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sayın @onur9298 sonoyuncu.com daki giriş yapma bölümü gibi bir script i paylaşsan olmuyormu sizin yaptığınız herşeye hayranız. Fakat sadece sizin sitenizdeki giriş yapma ve kayıt olma script ' ini paylaşsanız Daha iyi olmazmı bize lazım olan o ve sizin yardımlarınıza da ihtiyacımız var öğrenebilmek için veya öğrendiklerimizi başka arkadaşlarımıza öğretebilmek için...?
# UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR #
Bana kalırsa bu script AuthMe-PHP-MySQL ilişkisini öğrenmek için oldukça yeterli. hiçbir eksik kısmı yok. Bana kalırsa bu isteiğiniz öğrenme isteğinden çok hazıra kazçma isteiğinizin bir sonucu. Zaten istediğiniz scriptte de kullanılan kısım yine buradaki php scriptten faklı olmayacak. SonOyununun girş kısmını oluşturmak için önce onun temasını çalmak gerekir. css, images ve tek bir örnek sayfa yeterli fakat yine de yasak. Bu scriptin bu şekilde paylaşılması gayet doğal ve amaca uygun. Hem eyterli hemde eğitici. Merak eden insanın daha fazlasını internetten araştırarak öğrenmesi amacını da taşıyor. Ama yine de @onur9298'e kalmış bir durum tabi.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmuyo cıldırıcam farklı bir temada yapmayı deniyorum ama olmuyor yardımcı olacak bir arkadaş yok mu yardımcı olun bugun bana yarın sana

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu hazır Script i kopyalayıp yapıştırarak her yerde kullanabilirsiniz. Ayrıca mysql e bağlanabilen her arayüz işe yarayacaktır fakat nasıl olduğunu çözmeniz için sistemi kullandığınız arayüzün sistemine uydurmalısınız. Kullandığınız arayüzün sistemini anlamak için onun kullandığı mysql deki tablolarını inceleyebilirsiniz.

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu hazır Script i kopyalayıp yapıştırarak her yerde kullanabilirsiniz. Ayrıca mysql e bağlanabilen her arayüz işe yarayacaktır fakat nasıl olduğunu çözmeniz için sistemi kullandığınız arayüzün sistemine uydurmalısınız. Kullandığınız arayüzün sistemini anlamak için onun kullandığı mysql deki tablolarını inceleyebilirsiniz.

Xperia Z cihazımdan gönderildi.
Kusura bakma hic bisey anlamadim ozetleyebilirmisin ?