Authme Siteden Kayıt Olma Giriş ve Şifre Değiştirme Hazır Script.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
açık bulunabilir. büyük işlerde kullanılmasini tavsiye etmem. alıştırma için ideal. paylaşım için tşkler.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Şimdi o sorun düzeldi dediğiniz şekilde.
Fakat başarıyla kayıt olundu diyor giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor.
Konsolda Unknown database backend; defaulting to file database hatasını alıyorum. Authme klasörünü silip yeniden oluşturmama rağmen.[DOUBLEPOST=1404682295,1404681736][/DOUBLEPOST]Bir de ben tabloyu yanlış oluşturuyorum galiba. Bana .sql'sini atabilir misiniz ayarlı bir şekilde? Özelliklerini ayarlayamıyorum galiba.
ip yazan yere kendi sunucumuzun IP'sini mi yazacağız? MySQL host demiyorum ip yazan yeri diyorum.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
açık bulunabilir. büyük işlerde kullanılmasini tavsiye etmem. alıştırma için ideal. paylaşım için tşkler.
Script'i paylaşan arkadaş Türkiye'deki en büyük minecraft projesi olan Son Oyuncu'nun web sitesini de yapıyor, açık olsaydı şimdiye hacklenmiş olurduk :alay:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şimdi o sorun düzeldi dediğiniz şekilde.
Fakat başarıyla kayıt olundu diyor giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor.
Konsolda Unknown database backend; defaulting to file database hatasını alıyorum. Authme klasörünü silip yeniden oluşturmama rağmen.[DOUBLEPOST=1404682295,1404681736][/DOUBLEPOST]Bir de ben tabloyu yanlış oluşturuyorum galiba. Bana .sql'sini atabilir misiniz ayarlı bir şekilde? Özelliklerini ayarlayamıyorum galiba.
Tabloyu Manuel oalrak oluiturmannız bir işe yaramayacaktır çünkü sunucu bu mysql'e bağlanmadığı sürece bu bilgileri kullanamayacaktır.
Mysql host yerine server ip'yi mi yazcaz veya ne yazcaz ?
MySQL sunucunuzun IP'sini yazacaksınız.
Evet sizde mi fark ettiniz bilmiyorum fakat SQL Injection var.
ip yazan yere kendi sunucumuzun IP'sini mi yazacağız? MySQL host demiyorum ip yazan yeri diyorum.
MySQL ayarlarında bulunan ayarlarda host veya Ip oalrak geçen yerlere MYSQL sunucunuzun IP'sini yazmalaısınız.
Script'i paylaşan arkadaş Türkiye'deki en büyük minecraft projesi olan Son Oyuncu'nun web sitesini de yapıyor, açık olsaydı şimdiye hacklenmiş olurduk :alay:
Yanlız u script gerçekten SQL Injection içeriyor. Bunu hazırlayan arkadaş gerçekten bilgili biri muhtemelen sistemin orjinalinde buna dikkat etmiştir fakat bu demo ve örnek bir sistem oluğu ve amacı örnetmek olduğu için bu scriptte önemsememiş olmalı. Açığı kapatmak zaten çok basit birçok yolu var ama tam güvenlik için bu işle uğraşanlara PDO öneririm.

JinQ78

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben herşeyi yapdım fakat sitede kayıt ol bölümünde bu hata çıkdı : Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/customers/webs/ni219576_3/index.php on line 79 ' bunu nasıl çözerim ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Tabloyu Manuel oalrak oluiturmannız bir işe yaramayacaktır çünkü sunucu bu mysql'e bağlanmadığı sürece bu bilgileri kullanamayacaktır.

MySQL ayarlarında bulunan ayarlarda host veya Ip oalrak geçen yerlere MYSQL sunucunuzun IP'sini yazmalaısınız.

Yanlız u script gerçekten SQL Injection içeriyor. Bunu hazırlayan arkadaş gerçekten bilgili biri muhtemelen sistemin orjinalinde buna dikkat etmiştir fakat bu demo ve örnek bir sistem oluğu ve amacı örnetmek olduğu için bu scriptte önemsememiş olmalı. Açığı kapatmak zaten çok basit birçok yolu var ama tam güvenlik için bu işle uğraşanlara PDO öneririm.
Aynen başarıyla kayıt olundu dediği halde hiçbir şekilde giriş yapamıyorum.
Ancak taboya baktığımda oluşmuş gözüküyor hesap. Sunucuya bağlantıda sorun var demek ki.
Konsolda Unknown database backend; defaulting to file database hatasını alıyorum. Bundan dolayı olabilir mi?
ÖM'den yardımcı olabilir misiniz?[DOUBLEPOST=1404736818,1404721130][/DOUBLEPOST]

Sitem ile database arasındaki bağ kurulmuş çünkü bunları algılıyor. Oyun sunucumun bağlantısında sorun var. file : mysql yaptım doğru mu? Sorun ne olabilir? Port bölümünü 3306 olarak bırakıyorum. Ondan dolayı değişikse olabilir mi?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biraz bu konu hakkında araştırma yaptım ve "Remote MySQL" diye bir şeye kadar geldim. Remote MySQL veritabanınıza uzak bağlantılar kurmak için gerekliymiş evet. AuthMe bir uzak bağlantı olduğu için Remote MySQL'a ihtiyaç duyuyor diye biliyorum. Peki her sitede var mı bu Remote MySQL? Tabi ki yok, sadece para ile aldığınız Hostların CPanelinde olacaktır fakat günümüzde hiçbir ücretsiz sitede yok. Bedava sunucu satmaktan farkı olmazdı olsaydı. Kısaca bağlamak istiyorsak Remote MySQL özelliği olan bir hosta ihtiyacımız olacaktır, iyi forumlar!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Biraz bu konu hakkında araştırma yaptım ve "Remote MySQL" diye bir şeye kadar geldim. Remote MySQL veritabanınıza uzak bağlantılar kurmak için gerekliymiş evet. AuthMe bir uzak bağlantı olduğu için Remote MySQL'a ihtiyaç duyuyor diye biliyorum. Peki her sitede var mı bu Remote MySQL? Tabi ki yok, sadece para ile aldığınız Hostların CPanelinde olacaktır fakat günümüzde hiçbir ücretsiz sitede yok. Bedava sunucu satmaktan farkı olmazdı olsaydı. Kısaca bağlamak istiyorsak Remote MySQL özelliği olan bir hosta ihtiyacımız olacaktır, iyi forumlar!
Benim kullandığıma remote mysql yok. Arkadaşlar hostinger'den nasıl yapıyor? Orada yapılabilir mi? Hostinger'de Remote MySQLvar mı?[DOUBLEPOST=1404739023,1404738409][/DOUBLEPOST]Edit: Hostinger baktım onda da yokmuş.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Benim kullandığıma remote mysql yok. Arkadaşlar hostinger'den nasıl yapıyor? Orada yapılabilir mi? Hostinger'de Remote MySQLvar mı?[DOUBLEPOST=1404739023,1404738409][/DOUBLEPOST]Edit: Hostinger baktım onda da yokmuş.
Remote mysql sadece belirli pluginler için gerekli authme için gerekli değil. Authme config inden doğru şekilde ayarlaıdğınızda bağlanacaktır. File yerini mysql yapmanız doğru

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Remote mysql sadece belirli pluginler için gerekli authme için gerekli değil. Authme config inden doğru şekilde ayarlaıdğınızda bağlanacaktır. File yerini mysql yapmanız doğru

Ama bir türlü bağlayamadım. Bedavahosting.net kullanıyorum.

Cpanel'den herhangi bir işelm yapmak gerekiyor mu? Bedavahosting'in portu değişik olabilir mi? Porta ellemedim.

Authme config
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Değiştirdiğim yerleri kırmızı ile çizdim bir de kayıt olmayanlara kick yaptım o yok resimde diğerlerine ellemedim. Başka bir ayar gerekli mi? Script bağlanabiliyor da Authme neden bağlanamıyor? Oyun sunucusu kendi bilgisayarımda olduğu için olabilir mi? Port vb açmadım. Buradaki modemin şifresini unuttum? yazlıktakinin. Hamachili. Ondan da olabilir mi? Hepsine tek tek cevap verirsen sevinirim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayır sunucunun local hostta olması bunu değiştirmez. Web panelden de işimiz yok. Bu işaretlediğiniz yerlerin birinde hata olmalı.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayır sunucunun local hostta olması bunu değiştirmez. Web panelden de işimiz yok. Bu işaretlediğiniz yerlerin birinde hata olmalı.

hiçbir şekilde uzaktan bağlanamazsın Remote MySQL yoksa ya sunucuyu siteden açacaksın (İmkansiz) ya da Remote MySQL kullanacaksın ben çok denedim AuthMe bağlamayı fakat şart bunu öğrendim.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Kontrol ettim. Doğru. Eksik bir yer mi var değiştirmem gereken başka? Script'te hata verirdi o zaman? Lütfen yardımcı olun.[DOUBLEPOST=1404740586,1404740462][/DOUBLEPOST]

Bir de bunları yaptıktan sonra sunucuya reset atmak gerekli mi? Reload attım.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kontrol ettim. Doğru. Eksik bir yer mi var değiştirmem gereken başka? Script'te hata verirdi o zaman? Lütfen yardımcı olun.[DOUBLEPOST=1404740586,1404740462][/DOUBLEPOST]
Bir de bunları yaptıktan sonra sunucuya reset atmak gerekli mi? Reload attım.
Ayarlar yapıldıktan sonra sunucu açılıp kapanmalı. Eğer hata yoksa bağlantı ve kurulum yapılacaktır. Kurulumda bir hata oluşmasını engellemek için Database inizdeki authme tablosunu silebilirsiniz

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ayarlar yapıldıktan sonra sunucu açılıp kapanmalı. Eğer hata yoksa bağlantı ve kurulum yapılacaktır. Kurulumda bir hata oluşmasını engellemek için Database inizdeki authme tablosunu silebilirsiniz

Authme bir türlü bağlanamıyor. Galiba Remote MySQL olamdığından. Siz nereden database aldınız? Oradan alıp deneyim.