Authme Siteden Kayıt Olma Giriş ve Şifre Değiştirme Hazır Script.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
küçük çaplı dedim,şirket filan değilim ve whmcs kaldırıp vizraya geçmeyi planlıyoruz :)
whmcs kullanıp 1 satış bile yapmadım :)
satış yaptıgını söylemedim farkındaysan neden whmcs yi warez olarak kullanıyorsun dedim. lisansına para veren insanlar gerizekali değil herhalde değilmi ?

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
whmcs yi ilk defa kurdum ve kullanıyorum,tamamiyle hakim olmadan lisans biraz saçma,anlatıcak kişide olmadığından denemek için kurdum.Kimse özür dilerim değildir,zaten wareze karşıyım !
Edit:
Konuyla alakası olmayan şeyleri tartışıyoruz.
tamamiyle hakim olabilmen için kendi sitesinde demosu var zaten bunu ne amaçla kullandıgın ortada neden kıvırmaya çalışıyorsun bas baya warez whmcs kurmuşsun marketten bir şey almaya kalktıgında direkt whmcs satın alma ya giriyor ve işlemi ordan yapıyor. yani sen zaten internet sitende satış yapabilmek için warez olarak whmcs yi kullanıyorsun.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@IRFN abi bir şey soracağım. Scripti silmişsin siteden tekrar yükleyebilirmisin çünkü bende dahil çoğu kişi tüm VeriTAbanları domain vs. şeyleri hazırlıyoruz. Bakıyoruz script yok ! :) Garip bir durum oluyor teşekkür ederim şimdiden [ Güzel bir script internetten bulamadığımdan istiyorum. ]

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
@IRFN abi bir şey soracağım. Scripti silmişsin siteden tekrar yükleyebilirmisin çünkü bende dahil çoğu kişi tüm VeriTAbanları domain vs. şeyleri hazırlıyoruz. Bakıyoruz script yok ! :) Garip bir durum oluyor teşekkür ederim şimdiden [ Güzel bir script internetten bulamadığımdan istiyorum. ]
Script bana ait değil, Onur'a ait. Konuyu açan kişiye bakın (: