Ataberk1880
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Dediğin gibi eğer php ile kodlayacaksanız php ve smtp bakmanız gerekiyor
[email protected] adresine mail at, Onur yardımcı olacaktır.Link kırık. Lütfen hort olarak değerlendirmeyin çok lazım.
Temayı Nerden Buldun ? Lütfen Söyle.Güzel bir paylaşım olmuş,sayende kayıt sistemi mantığını anladım ve küçük çaplı bir site yaptım
Amacım reklam yapmak değil uğraşınca neler yapılabileceğini göstermek >Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Neden warez whmcs kullanıyorsun ?Güzel bir paylaşım olmuş,sayende kayıt sistemi mantığını anladım ve küçük çaplı bir site yaptım
Amacım reklam yapmak değil uğraşınca neler yapılabileceğini göstermek >Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
satış yaptıgını söylemedim farkındaysan neden whmcs yi warez olarak kullanıyorsun dedim. lisansına para veren insanlar gerizekali değil herhalde değilmi ?küçük çaplı dedim,şirket filan değilim ve whmcs kaldırıp vizraya geçmeyi planlıyoruz
whmcs kullanıp 1 satış bile yapmadım![]()
tamamiyle hakim olabilmen için kendi sitesinde demosu var zaten bunu ne amaçla kullandıgın ortada neden kıvırmaya çalışıyorsun bas baya warez whmcs kurmuşsun marketten bir şey almaya kalktıgında direkt whmcs satın alma ya giriyor ve işlemi ordan yapıyor. yani sen zaten internet sitende satış yapabilmek için warez olarak whmcs yi kullanıyorsun.whmcs yi ilk defa kurdum ve kullanıyorum,tamamiyle hakim olmadan lisans biraz saçma,anlatıcak kişide olmadığından denemek için kurdum.Kimse özür dilerim değildir,zaten wareze karşıyım !
Edit:
Konuyla alakası olmayan şeyleri tartışıyoruz.
Script bana ait değil, Onur'a ait. Konuyu açan kişiye bakın (:@IRFN abi bir şey soracağım. Scripti silmişsin siteden tekrar yükleyebilirmisin çünkü bende dahil çoğu kişi tüm VeriTAbanları domain vs. şeyleri hazırlıyoruz. Bakıyoruz script yok !Garip bir durum oluyor teşekkür ederim şimdiden [ Güzel bir script internetten bulamadığımdan istiyorum. ]
Ovv çok üzgünüm.pardonScript bana ait değil, Onur'a ait. Konuyu açan kişiye bakın (:
Linkler yenilense ne güzel olur demi![]()