AUTHME SORUNU Server Restart Veya Kapadığında Ara Sıra Bazı Oyuncuların İtemi Gidiyor!

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AUTHME SORUNU Server Restart Veya Kapadığında Ara Sıra Bazı Oyuncuların İtemi Gidiyor! Bunu Nasıl Çözebilirim Authmeden mi kaynaklanır bilemedim yardımcı olursanız sevinirim:)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Server bir anda çöktüğünde oyun kendini kayıt edemiyor.Bunun neticesinde oyun tekrar açıldında oyun 15 veya 30 dakika evvelki kayıt ettigi zamana dönüyor.Sizdeki sorunda bumudur?

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
nıtrado sunucuyu 15 dakıka arayla kayıt edıyor.sanırım sunucunuz çökuyor ve son hafızaya aldındıgı zamana geri yüklenıyor.serverın bır anda kapanması yada çökmesı buyuk ıhtımalle plugınsel hatalardandır.consol da hatalara bakmanız gerekmektedir.buldugunuz hatayı buraya yazarsanız konu hakkında bilgili olan forum kullanıcıları sıze yardım edeceklerdir.

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
nıtrado sunucuyu 15 dakıka arayla kayıt edıyor.sanırım sunucunuz çökuyor ve son hafızaya aldındıgı zamana geri yüklenıyor.serverın bır anda kapanması yada çökmesı buyuk ıhtımalle plugınsel hatalardandır.consol da hatalara bakmanız gerekmektedir.buldugunuz hatayı buraya yazarsanız konu hakkında bilgili olan forum kullanıcıları sıze yardım edeceklerdir.
Bilgisayara gecer gecmez en kisa zamanda gondericem tesekkurler