Authme yardım

ToLLoLaR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Authme İle oyuncu girmeden atsa hani misal sunucuya girmek için siteye kayıt lı olman için atıyor ya onun gibi atmalı çözümü bulunursa botlara son diceğiz

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Kod:
    kickNonRegistered: false

Bu ayarı bul ve false yazısını true ile değiştir. Sonrasında messages klasöründeki messages_en.yml dosyasından reg_only: ayarındaki mesajı kendine göre değiştir. AuthMe'yi siteye bağladıysan ve bunları yaptıysan sunucuya sadece websitesinden kayıt olanlar girebilir.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Dostum skriptmiş, atmaymış, siteden kayıtmış, AntiJoinBotmuş bunlar hikaye. Bot atamasan bile zorlanmadan kapanabilir sunucu.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu İşler Skriptle olacak gibi değil zaten skript yapsan bile Panele gidiyor botlar.
@TurkiyeNT nin de dediği gibi aşırı zorlanmadan kapanabilir sunucu
Tavsiyem bengeecord kur rahat et.

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oda Var ama sağlam bir makine olursa sıkıntı olmaz veya siteden kayıt olabilir orayada ''Robot Değilim'' Testi Eklenmeli
yeni bir çözüm buldum sanırım , authme nin kendi ayarlarında yurt dışına kapatma var . atılan botların %99 u yurt dışından geliyor bunu engelliyorsun problem kalkıyor :)

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni bir çözüm buldum sanırım , authme nin kendi ayarlarında yurt dışına kapatma var . atılan botların %99 u yurt dışından geliyor bunu engelliyorsun problem kalkıyor :)
evet nitradonun paylaştığı authme confing.yml var onu kendininkine atarsan engellersin yurtdışını