Blueyescat
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Skript hatalı değil RandomSK çalışmazsa skriptte çalışmaz.. RandomSK, PaperSpigot olduğu için bozuluyordu, @Rosenrot çözmüştü.Skript hatalı :/
Ve RandomSK hata veriyor :/
PaperSpigot 1.8.8, Java 8
Skript hatalı değil RandomSK çalışmazsa skriptte çalışmaz.. RandomSK, PaperSpigot olduğu için bozuluyordu, @Rosenrot çözmüştü.Skript hatalı :/
Ve RandomSK hata veriyor :/
PaperSpigot 1.8.8, Java 8
@Rosenrot u etiketledim görünce cevap verir sanırım..Çözümü nasılBide biz öğrensek iyi olcak
On break of 21:Blueyescat acaba bu Skriptte şöyle bir şey yapmak mümkün mü? Ayarlamalar olarak mesela Oyuncunun envanterinde 640 adet Lapis birikince 10K'ya otomatik olarak satılacak ve bu Lag yapmayacak?
Evet ışınlar, fakat zaten oyuncunun orada olduğunu düşünürsek o eşyalarıda alırdı.*sıkıldım şş*
İçi boş blokların içine item droplarsanız o itemleri de ışınlıyor, xp için de öyle lel
*Denemedim :c
Eşyaları kendine göre düzenle. 1.7 kullanıyorsan (çöp) banner yoktur mesela.bende hata aliyor
Nasil ayarlarim ben pek anlamiyorum skriptden sen ayarlayib versen ve ya skype felan versen konussak sen ordan yazib versen biede 1.8 kullaniyorm 1.8 uygun yapib versen?Eşyaları kendine göre düzenle. 1.7 kullanıyorsan (çöp) banner yoktur mesela.