Avatar Server>Açmayı Düşünüyoruz.

Server Açılmalı mı?

• Kesinlikle açılmalı.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Herkese Merhaba Arkadaşlar, Biliyorsunuz ki Yaz Tatili Geldi Her Ne Kadar Karneler Alınmamış Olsa da Sınavlarımız Bitti. Bizde Ekip Olarak Bir Avatar Sunucusu Açma Kararı Aldık. Fakat Açmadan Önce Sizlerin de Fikrini Almak İstedik. hiçbir Yarış Amacı Gütmeksizin Sizlerin Değerli Yorumlarını da Hem Oylama Olarak Hem de Yazılı Olarak Değerlendirmek İsteriz.
Ve Birazcık Spoiler:

Ekli dosyalar

• 2017-06-05_18.39.08.png
    2017-06-05_18.39.08.png
    508.9 KB · Görüntüleme: 377
  • 2017-06-05_18.53.16.png
    2017-06-05_18.53.16.png
    461.7 KB · Görüntüleme: 521

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana sorarsanız avatar sunucusu açmamalısınız çünkü Türkiye'de bu tarz modlar tutmamaktadır. Bu sebepten ötürü emekleriniz ve verdiğiniz para boşa gidebilir. Şuanda tutulan sunucular hungergames ve faction tarzı sunuculardır.

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bana Sorarsanız Açmalısınız. Çünkü Türkiye Uzun Zamandır Bu Tür Oyuna Sahip Sunucular Açılmıyor. Çoğu Avatar Oyuncusu Yabacı Sunucularda Ana Dilinden Mahrum Kalarak Oyununu Sürdürüyor. Ve Zaten Türkiye PvP Tarzı Oyunları Sevdiği İçin Bence Tutabilir.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Faction ve diğer tarzı sunucular Türkiye'de çok kaliteli olmuyorlar.Ve önceden açılmış bazı avatar serverlerin tuttuğunu görmüştüm.Onun için böyle bir şey düşündük.Hem bir renk ve farklılık gelebilir.

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de bu tür oyun sunucuları açılmıyor diyorsun. Ancak Türkiye'de yıllardır böyle serverler birsürü açıldı/kapandı/denendi veya hala açık.
Sadece ya oyuncusu hiç yok ya da 5-15 kişi oynuyor. Böyle Oyun modlarının içinde avatar var mı dersen ki tabii ki var.
Oyuncularının Olmama Sebebi Yeterli Reklam Yapılmamasıdır. Biliyorsunuz Ki Çoğu Kişi Factions Sunucusu Bulsa Direk Girer Fakat Sıkıntıda Şu Ki Oyunculara Sunucuya Girmeden O Eğlencenin Nasıl Bir Şey Olacağı Hissini Vermek Bunu Yapamayan Sunucu Sahiplerinin Çoğu Oyuncusuz Kalıyor Zaten.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Türkiye'de ki sadece pvp,faction,ve minigameslerin (survival games v.b) bunların iyi olmadığını kanıtlamak.Bunların dışında da oyun modları olduğunu göstermek istedik.

TMBC_Benders

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle açmalısınız. Ki Tutacağına eminim. Nedeni de şu;
Türkiye yeni temalı sunucular konusunda bağnaz bir yaklaşım içinde. İlla Factions, İlla HungerGames, İlla skyblock,... Bence bu sunucuyu açarak Türkiye'ye yeni bir Oyun Modu anlayışı kazandırabilirsiniz.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Kesinlikle açmalısınız. Ki Tutacağına eminim. Nedeni de şu;
Türkiye yeni temalı sunucular konusunda bağnaz bir yaklaşım içinde. İlla Factions, İlla HungerGames, İlla skyblock,... Bence bu sunucuyu açarak Türkiye'ye yeni bir Oyun Modu anlayışı kazandırabilirsiniz.
Zaten bizde bunların dışında iyi şeyler olduğunu da göstermek istiyoruz.Bir şeye ne kadar bağlı kalırsak o kadar sıkılır insan.Kesinlikle bir renk ve yenilik şart.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Bence de açmalısınız fakat emek vermezseniz tutmaz. Emek derken oyunculara ilgi göstermeyi, sunucunun açığının olmaması, buildlerin veya diğer seylerin yarım yamalak olmaması gibi bir şey. Bu dediklerimi yapan bir sunucu var kapanmıştı yakında tekrar açılacak ama reklam olur diye ismi vermek istemiyorum ki sunucusu baya ilerlemişti. Siz de dediklerim gibi sunucu açarsanız tutulur. Ha tabii tanınması için reklam da önemli.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bence de açmalısınız fakat emek vermezseniz tutmaz. Emek derken oyunculara ilgi göstermeyi, sunucunun açığının olmaması, buildlerin veya diğer seylerin yarım yamalak olmaması gibi bir şey. Bu dediklerimi yapan bir sunucu var kapanmıştı yakında tekrar açılacak ama reklam olur diye ismi vermek istemiyorum ki sunucusu baya ilerlemişti. Siz de dediklerim gibi sunucu açarsanız tutulur. Ha tabii tanınması için reklam da önemli.
Dediğiniz sunucuda oynadım.Hatta sizi de tanıyorum.Ve şu an serverin yapıları devam ediyor.Buna ek olarak birçok şey için çabalıyoruz.Hedefimiz iyi bir avatar server olup beğenileri toplamak.(Dediğiniz avatar serverin açılması gecikti ya da hiç açılmayacak.)

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Bana soracak olursan Faction sunucu kurmalısın özellikle yaptığım o eleştirilerden sonra :)
Eğer yaptığım faction sunucu konularında yaptığım eleştirileri tek tek okur ve dikkate alırsan büyük bir kitle yakalayacağına eminim :)
Bol şans :)
Neden açma diyorsun dersen ;
Diğer arkadaşların belirttiği gibi bu tarz oyunlar pek oyuncu tutmuyor ülkemizde alışmışlar 2-3 tarza bırakamıyorlar :)

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bana soracak olursan Faction sunucu kurmalısın özellikle yaptığım o eleştirilerden sonra :)
Eğer yaptığım faction sunucu konularında yaptığım eleştirileri tek tek okur ve dikkate alırsan büyük bir kitle yakalayacağına eminim :)
Bol şans :)
Neden açma diyorsun dersen ;
Diğer arkadaşların belirttiği gibi bu tarz oyunlar pek oyuncu tutmuyor ülkemizde alışmışlar 2-3 tarza bırakamıyorlar :)
Bu olabilirdi ama artık çalışmalar bitmek üzere.Bir tek arena kalmıştı.O da yapılınca açılacak server.Faction istememizin sebeplerinden biri de Türkiye'de faction zaten seviliyor.Çok az sevilen bir şeyi daha fazla kitleye ulaştırmak amaç

halo443

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
birçok kişinin de dediği gibi bu tarz ,farklı, serverlar ne yazık ki ülkemizde genellkile tutmuyor

kursat60

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açılacaksa Avatar Mod Çok Kastıracağı İçin İyi Bir Ram (32+) ve Yine Fiber Üstü Bir İnternete Sahip Olunmalı. Aksi Takdirde Yetersiz Kaynaktan Server Kasmaktan Çöpe Dönüşecektir.Ve Açılan Serverların Tutmama Sebebi İse Oyunların Avatar Oynayamamasından Kaynaklıdır.Bizim bi grubumuz Vardı Hepimiz Avatarı Çok İyi Biliyoduk Kendi Bukkitde Açıp Çok Güzel Savaşlar Veriyoduk.Eğlenceli de Oluyor.Eğer Sunucunuzda Avatar Öğretecek Birileri Olacak ise Tutar.Yani Rol Amaçlı Mesela İyi Oynayanlardan Birisini Sensei gibi Taglarla Yetkilli Yaparsınız Oyunculara Avatarın Nasıl Oynandığını Gösterir.