Avatar the last airbender tr dublaj

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden hatırlarım Nickelodeon da hep oynardı izlerdim. İzlerdim ama öylesine izlerdim. şu an canım baştan başlayıp bölüm bölüm seyretmek istiyor her ne kadar da spoiler yesem de. TR dublaj bulabileceğim bir yer var mı? Sonuçta tv de tr dublaj izliyordum boşuna altyazı yükleyip zevkini kaçırmaya değer mi sizce?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
türkçe avatar izle yazsanda bulursun niye bukadar kasiyosunki foruma konu açmak falan

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Altyazılı olsa ne olur onu anlamadım? İngilizceni ve okumanı geliştirmek için çok iyi fırsat varken neden "dublaj" ?
Hadi altyazıyı geçtim, 360p olsa ne olur? Konusu için mi izliyorsun görüntü için mi?

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altyazılı olsa ne olur onu anlamadım? İngilizceni ve okumanı geliştirmek için çok iyi fırsat varken neden "dublaj" ?
Hadi altyazıyı geçtim, 360p olsa ne olur? Konusu için mi izliyorsun görüntü için mi?
Bal gibi Türkçe dublajı varken altyazı okuyup film zevkimi azaltmak istemiyorum. Okumamı kitap okuyarak geliştirebilirim ama bu diziyi ziyan etmek istemiyorum. İngilizcemi de pek geliştirebileceğimi sanmıyorum ve konusu için kadar da görüntüsüne de önem veriyorum. Düzgün bir 480p ye hayır demem ama Türkçe dublajlı olanın bitratesinden dolayı görüntü çamur gibi. Bu mesajımla alakalı tartışma çıkacak muhtemelen ama ben böyleyim ne yazık ki. Yardım edebilecek varsa etsin tartışma istemiyorum.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim izleme ozaman ayrica 480p
Bal gibi Türkçe dublajı varken altyazı okuyup film zevkimi azaltmak istemiyorum. Okumamı kitap okuyarak geliştirebilirim ama bu diziyi ziyan etmek istemiyorum. İngilizcemi de pek geliştirebileceğimi sanmıyorum ve konusu için kadar da görüntüsüne de önem veriyorum. Düzgün bir 480p ye hayır demem ama Türkçe dublajlı olanın bitratesinden dolayı görüntü çamur gibi. Bu mesajımla alakalı tartışma çıkacak muhtemelen ama ben böyleyim ne yazık ki. Yardım edebilecek varsa etsin tartışma istemiyorum.
Son piksel bükücü izlemek istemiyorum
Alıntıladığım mesajları oku. Bir yolunu bulamazsam senin önerini yapacağım galiba

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" dışında çok iyi bir alternatifin olacağını düşünmüyorum, Onun dışında (Edit:Türkanimedeki 2. alternatif seçenek nedense forum kelimeyi sansürledi) kalite oldukça iyi ve istediğin gibi türkçe dublaj. He genede hayır diyorsan bizim elimizden bu kadarı geliyor...

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık şu altyazıya cidden laf etmeyi bırakın. İngilizce öğrenmeyi vs. geçtim. Bazı dublajlar o kadar çöpki iğrenç iğrenç çevirmişler. Dinleyesim gelmiyor. Altyazı en güzeli orjinalini dinleyip gerçeğini anlıyorsun gene. Altyazı sevmeyen ağır ilkokulludur.