Avea İntouch 4 Telefonumda Rehber Silinmiyor

lForeverKingl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben Avea İntouch 4 Kullanıyorum. Rehberden kişi silme konusunda sorunum var kişi sil deyip kabul etmeme rağmen silinmiyor. Bazen siliniyor sonra telefonu kapatıp açınca geri geliyor.

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Malzemeler: Bir çekiç-taşta tercih edebilirsiniz-

Uygulama: Ilk once elinizle arka kapağı açılıyorsa açıyorsunuz ve bataryayı çıkartıyorsunuz eğer arka kapak açılmıyorsa yapacak bir şey yok ölmek zorundasınız, bazı şeyler fedakarlık gerektirir. Sonra sağ elinizle çekici alıp böyle kendinizi Thor gibi hissedip güçlü bir vuruş atıyorsunuz ve bunu tekrarlıyoruz eğer ölmediyseniiiiz.. Vatana gidiyoruz ve bir telefon alıyoruz.

Şaka bi' yana telefonun kendi sorunu tek yaşayan bunu sen değilsin sanırım internette araştırma yaptığımda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle bir şikayet konusu gördüm.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle öperatör telefonları pişmanlıktır. Avea bayiisine gidip bir sor araştır her şey internette yok :D

lForeverKingl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
telefonu kapatıp 10dk dinlendir sonra tekrar dene olmassa sim kartı çıkar tak.
Sağol bi deniyim olur umarım.
Malzemeler: Bir çekiç-taşta tercih edebilirsiniz-

Uygulama: Ilk once elinizle arka kapağı açılıyorsa açıyorsunuz ve bataryayı çıkartıyorsunuz eğer arka kapak açılmıyorsa yapacak bir şey yok ölmek zorundasınız, bazı şeyler fedakarlık gerektirir. Sonra sağ elinizle çekici alıp böyle kendinizi Thor gibi hissedip güçlü bir vuruş atıyorsunuz ve bunu tekrarlıyoruz eğer ölmediyseniiiiz.. Vatana gidiyoruz ve bir telefon alıyoruz.

Şaka bi' yana telefonun kendi sorunu tek yaşayan bunu sen değilsin sanırım internette araştırma yaptığımda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle bir şikayet konusu gördüm.
Biliyorum onu gördüm bana soru değil çözüm lazım.
Öncelikle öperatör telefonları pişmanlıktır. Avea bayiisine gidip bir sor araştır her şey internette yok :D
Operatör ürünlerinin kötü olduğunu biliyorum. Eskiden Vodafone'dan tablet ve telefon almıştık berbat ötesiydi. Fakat bu telefon gayet güzel memnunum bana yetiyor ben telefonunu gün içinde elinde düşürmeyenlerden değilim.
Gereksiz gereksiz yorumlar yapmayın. Ayrıca bu telefondan memnunum gayet işimi görüyor. Sadece bu sıkıntısı var. Not Discovery'de seviyorum.

AtooPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sağol bi deniyim olur umarım.

Biliyorum onu gördüm bana soru değil çözüm lazım.

Operatör ürünlerinin kötü olduğunu biliyorum. Eskiden Vodafone'dan tablet ve telefon almıştık berbat ötesiydi. Fakat bu telefon gayet güzel memnunum bana yetiyor ben telefonunu gün içinde elinde düşürmeyenlerden değilim.

Gereksiz gereksiz yorumlar yapmayın. Ayrıca bu telefondan memnunum gayet işimi görüyor. Sadece bu sıkıntısı var. Not Discovery'de seviyorum.

Gereksiz değil. Gayet de mantıklı.