Film Avengers: Endgame, Avatar'ı Geçti!

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

beeboy07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Avatar 2009, Avengers ise bundan 10 yıl sonra çıktı. Bence burada Avengers'ın başarı farkı yok. Sinema piyasası yeni teknolojilerle canlandı. Yeni Avatar 8K ile çıkacak diye biliyorum işte o zaman daha rahat kıyaslarsınız rakamları. Avatar, çıkarılmak için 8K'yi bekliyor.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Avatar 2009, Avengers ise bundan 10 yıl sonra çıktı. Bence burada Avengers'ın başarı farkı yok. Sinema piyasası yeni teknolojilerle canlandı. Yeni Avatar 8K ile çıkacak diye biliyorum işte o zaman daha rahat kıyaslarsınız rakamları. Avatar, çıkarılmak için 8K'yi bekliyor.
Bazen verilen emek gibi hikaye de önemlidir. Avengers çoğu insan için özel bir ekip. Sonuçta 11 yıl oldu, çoğu kişinin çocukluğundan bir parça. Bu ekibe ait son filmin böyle bir başarıya ulaşması normal. Avatar dönemine göre üst teknolojiye sahip başarılı bir film olsa da Endgame daha anlamlı.

ZorinTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avatara bayılırım, devam filmi 2021'de geliyor sabırsızlıkla bekliyorum.
Tabi bu Avengersin daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez bana göre. :D
vallahi benim için avatar her zaman bir adım öndedir çünkü hayatımda dvd'den izlediğim tek film oydu hem de minik bir tüplü televizyondan izlemiştim.

beeboy07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazen verilen emek gibi hikaye de önemlidir. Avengers çoğu insan için özel bir ekip. Sonuçta 11 yıl oldu, çoğu kişinin çocukluğundan bir parça. Bu ekibe ait son filmin böyle bir başarıya ulaşması normal. Avatar dönemine göre üst teknolojiye sahip başarılı bir film olsa da Endgame daha anlamlı.
Son filmlere doğru Avengers'ın hikayeye ağırlık verdiğini düşünmüyorum. Daha çok etkilemek ve aksiyon (animasyona) verdikleri önem apaçık ortada. Neticede büyük bir yapım ve bütçe her animasyona yetiyor. Yani Altın Elma veren bir ağaç gibi. Fakat Avatar'a gelirsek bu ağaç elma vermek için baharı bekliyor.