Aventis Oyun Sunucuları - www.aventisnetwork.com

nigs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
-

Selamlar,
Yakın bir süredir Survival sunucumuzla aktiflik sağladığımız Minecraft platformunda şimdi de ikinci sunucumuz Skyblock için uğraş veriyoruz. Ekibimiz de bu sene üniversite sınavına hazırlanan arkadaşlarımızın aramızdan ayrılmak zorunda kalmaları üzerine ihtiyaçtan doğan yetkili alımını açmış bulunuyoruz. Sizlerde Minecraft serüvenimizde bizlere eşlik etmek isterseniz aşağıdaki formu doldurmanız yeterli olacak. Soru ve sorunlarınızı [email protected] üzerinden bana iletebilirsiniz. İyi şanslar!

Örnek başvuru formu

Adı ve soyad: Batuhan Bingöl
Öğrenim durumunuz: Lise son sınıf
Sunucu kodlarına, geliştirmelere hakim misiniz?: Evet bunların yanı sıra PHP, Pawn ve Adobe hakkında bilgi sahibiyim.
Daha önce Skyblock sunucusunda oynadınız ve ya yönettiniz mi?: Öncelerde birkaç projelerde yer aldım ve aynı zamanda sıkı bir skyblock oyuncusuyum.
Aktif çalışan bir mikrofonunuz bulunmakta mı?(Çalışıyor olması bir zorunluluk değildir): Evet çalışıyor.
Sizinle iletişim halinde bulunabileceğimiz aktif olarak kullandığınız bir sosyal medya bulunuyor mu?: Evet bulunuyor. (Facebook - WhatsApp - bla bla..)

Kod:
Adı ve soyad*: <cevabınız buraya>
Öğrenim durumunuz: <cevabınız buraya>
Sunucu kodlarına, geliştirmelere hakim misiniz?: <cevabınız buraya>
Daha önce Skyblock sunucusunda oynadınız ve ya yönettiniz mi?: <cevabınız buraya>
Aktif çalışan bir mikrofonunuz bulunmakta mı?(Çalışıyor olması bir zorunluluk değildir): <cevabınız buraya>
Sizinle iletişim halinde bulunabileceğimiz aktif olarak kullandığınız bir sosyal medya bulunuyor mu?: <cevabınız buraya>

alihanavci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı ve soyad*:[/b] alihan avcı
Öğrenim durumunuz: lise 2 ye geçtim
Sunucu kodlarına, geliştirmelere hakim misiniz?: burayı anlamadım
Daha önce Skyblock sunucusunda oynadınız ve ya yönettiniz mi?: oynadım
Aktif çalışan bir mikrofonunuz bulunmakta mı?(Çalışıyor olması bir zorunluluk değildir): var
Sizinle iletişim halinde bulunabileceğimiz aktif olarak kullandığınız bir sosyal medya bulunuyor mu?: <skype :alihan.avci1

nigs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kişi ile iletişime geçildi, ekibimiz tarafından yetersiz görüldüğü için reddedildi.

Zfrbrd48

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı ve soyad*: <cevabınız buraya> Ada Gürsoy.
Öğrenim durumunuz: <cevabınız buraya> Lise 2'ye gidiyorum.
Sunucu kodlarına, geliştirmelere hakim misiniz?: <cevabınız buraya> EVET HAKİMİM.
Daha önce Skyblock sunucusunda oynadınız ve ya yönettiniz mi?: <cevabınız buraya> EVET bir skyblock sunucum var Nitrado.
Aktif çalışan bir mikrofonunuz bulunmakta mı?(Çalışıyor olması bir zorunluluk değildir): <cevabınız buraya> k.b ama bozuldu :/
Sizinle iletişim halinde bulunabileceğimiz aktif olarak kullandığınız bir sosyal medya bulunuyor mu?: <cevabınız buraya> FAcebook var heen vereyim: link:
kardeşiminkini kullanıyorum bi sıkıntı olurmu ?:

cevap alabilirmiyim artık ???

Batuhan bey size bir şey yazıyorum cevap vermiyosunuz ?

Keremvk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı ve soyad:Kerem Mirza
Öğrenim durumunuz:Lise 1
Sunucu kodları geliştirmeye hakim misiniz?Şuanlık sadece basit kodlar geliştirebilirim ama ilerde gelişmiş düzeyde kodlarda geliştirebilirim
Daha önce Skyblock sunucusunda oynadız mı ve ya yönettiniz mi?Eskiden skyblocku deliler gibi oynardım bir kaç skyblock projesinin içindede yer almışlığım var
Aktif çalışan bir mikrofonunuz bulunmakta mı?Evet bulunmakta
Sizinle iletişime geçebileceğimiz bir sosyal medya hesabınız bulunuyor mu?Evet bulunmakta Skype:
live:keremmir02

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nigs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zfrbrd48, iletişime geçildi, yetersizlikten dolayı başvurunuz reddedildi.

SönmezBaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı ve soyad*: <burak türker>
Öğrenim durumunuz: <lise 2 ddeyim 3 e geçtim derslerim iyi>
Sunucu kodlarına, geliştirmelere hakim misiniz?: <kodlarar hakimim ama çok fazala geliştiremem>
Daha önce Skyblock sunucusunda oynadınız ve ya yönettiniz mi?: <oynadım ve yöneim ayrıca skyblocku çok severim >
Aktif çalışan bir mikrofonunuz bulunmakta mı?(Çalışıyor olması bir zorunluluk değildir): <mikrofonum var ama çalışmıyor>
Sizinle iletişim halinde bulunabileceğimiz aktif olarak kullandığınız bir sosyal medya bulunuyor mu?: <skype ım var ismi Granga1 gerçek hesap>

ayrıca bu alım hangi yetkinindir