Hayır alakasız bir şey. Elektrik enerjidir, İnternet Data'dır. Data üretmek ve yaymak enerji yaymaz. Sadece şebeke yoğunluğuna neden olur. Ama elektrik için üretim yapılması gereklidir.Ücretsiz internet mi? Bu da Tesla'nın projesi gibi anında reddedilir diye düşünüyorum. Hem gelse bile Türkiye'nin yanından bile geçmez. Daha Türkiye'de CS:GO gibi Global bir oyunun bilgisayarları bile yok![]()
Ben arkadaş bedava diyince örnek olarak vermek istedim. Türkiye'de böyle bir şey olması çok zor.Kim neden böyle bir şey yapsın ? 8 Yıl sonra türk telekomun hakları yeniden devlete geçecek. 8 yıl içindede teknoloji çok gelişecek.
8 Yıl sonra düşük hızda, kotalı bir internetin bedava olabileceğini düşünüyorum.
Bir yerde haber olarak görmüştüm gençlere düşük hızda internet verilecekti başvuru yapanlara. (Ev internetinden bahsediyorum. Türkiye'de)
Hayır alakasız bir şey. Elektrik enerjidir, İnternet Data'dır. Data üretmek ve yaymak enerji yaymaz. Sadece şebeke yoğunluğuna neden olur. Ama elektrik için üretim yapılması gereklidir.
Tesla kulesi gerçek bir şey değil. Gerçek olsa yapılırdı."ÜCRETSİZ" Şeylerin bile ücrette bir talepte bulunduğu bu dünya da adamların para kaynağını ücretsiz yapılmaz.
Aynı Tesla Hikayesi gibi haklı. "TESLA TOWER" sınırsız enerji dediler kablosuz enerji dediler ama noldu? Hükümetler buna dur dedi hepsini yoketti. Çünkü kazançları var Bakır(Kablo). İnsanoğlu kazancı olduğu hiçbir şeyi asla ve asla ücretsiz yapmaz.
belkide abd yapmıştır ve kendine beleş elektrik üretiyordur.Tesla kulesi gerçek bir şey değil. Gerçek olsa yapılırdı.
Devletler kendi masraflarını azaltmaya çalışır.
O yüzden ABD her yıl milyarlarca lirayı yenilenebilir ve fosil enerjiye yatırıyor.belkide abd yapmıştır ve kendine beleş elektrik üretiyordur.
Hayır olamazdı.Tesla Kulesini Nicole Tesla yapmayı planlıyordu ancak yeteri kadar insan Tesla Kulesinin yapımına yardım etseydi şuanki elektrik ücretsiz olabilirdi.
Her yerleşim yerine, Hatta neredeyse her köye o kuleleri yapmak bakır parasından daha pahalı olur.Kendi masraflarını ozaman amerika direk silah ihracatını bıraksın.TESLA TOWER gerçek olup olmaması tartışlır fakat olsa kendi kullanılırdı diyemezsin en sonda belirttim "PARA VAR PARA SEN AMERİKASIN BAKIR SATABİLİYOSUN AMA TESLAYA BUNU YAP DERSEN BÜTÜN DÜNYA KABLOSUZ ELEKTRİK ALACAK AHA BAKIR PARASI GİTTİ GEÇMİŞ OLSUN." diyorum.
Malesef o küle dediğin şey low-range tower degil flamethrower mu low-range olacak. World-range bir şey bu 6 tane kursak yeter dünyaya.Her yerleşim yerine, Hatta neredeyse her köye o kuleleri yapmak bakır parasından daha pahalı olur.
Her şekilde şu anda dünyayı çevreleyen bir elektrik şebekesi zaten var. Tesla Tower teknolojinin -doğal olarak- gerisinde kalmış bir teknoloji. İnsalar bu kulelere milyonlarca lira yatırım yapıp kesin olarak çalışıp-çalışmayacağını seçmek yerine bakır hatlar çektiler.Malesef o küle dediğin şey low-range tower degil flamethrower mu low-range olacak. World-range bir şey bu 6 tane kursak yeter dünyaya.