Acaba ben salak mıyım? Hiçbirşey anlamadım![]()
O zaman anlamışım. Ben daha derin birşeyler bekliyordum. Örneğin biz Türklerin aslında içersinde Dünya'ya hükmedebilecek bir güç olduğunu fakat buna hazır olduğumuzu hissetmememiz gibi.Videonun ana fikri "Hırs yaparsanız uzayın dibine uydu bile yollarsınız"
Aslında aynı zamanda Avrupa Uzay Ajansı'nı da övüyor alttan alttan![]()
Ben daha derin birşeyler bekliyordum. Örneğin biz Türklerin aslında içersinde Dünya'ya hükmedebilecek bir güç olduğunu fakat buna hazır olduğumuzu hissetmememiz gibi.
Ama asiller her daim Hükümdardır. Bunu unutma B)Dünyaya insanlar hükmedebilir![]()
Ama asiller her daim Hükümdardır. Bunu unutma B)
şu an kendinde ne dediğini bilmeksizin, yazdıklarımın (gerçeklerin) altından kurtulmaya çalışıyormuşsun gibi bir mesaj atmışsın ._. Hiçbirşey anlamadım. Sanki Dünya bir canlıda bize Hükmediyormuşta Kafirlerle, Müslümanların kitaplarını melezlemişsinAslında biz kendimizce hükümdar olabiliriz. Yani demek istediğim gerçek hükümdarın altında bir hükümdar. Dünya, kendi kendisinin hükümdarıdır ve biz de onun ufak bir parçasıyız. Hükümdarı olmayan bir ülke normalde karışabilecekken insanlar dünyadan gittiğinde her şey yerli yerinde işliyor. Yani aslında insanlar da hükümdar olamaz.
şu an kendinde ne dediğini bilmeksizin, yazdıklarımın (gerçeklerin) altından kurtulmaya çalışıyormuşsun gibi bir mesaj atmışsın ._. Hiçbirşey anlamadım. Sanki Dünya bir canlıda bize Hükmediyormuşta Kafirlerle, Müslümanların kitaplarını melezlemişsin![]()
Dostum bizim geçmişimiz, geleceğimizin bir parçası; Öyle bir şey diyorsun ki. Bizim soyumuz Hz. Peygamber'e dayanıyor. Osmanlı'ya dayanıyor. Biz çağ açıp, çağ kapatan, ağaçları gökleri ikiye ayıran, gökten kurban indiren, herşeyden öncesi herşeyi yaratan Allah'ın bize bir nimet olarak vermiş olduğu Türk soyundan gelmeyiz. Senin dediklerin zaten bizim ta kendimiz. Dünya'ya biz hükmediyoruz zaten. Şurda Türkiye değil bak Türkiye demiyorum. Türkler yok olsun? Haydi göster bana Müslümanlığı yayacak ve Dünya'ya hükmetmeye gayret gösterecek bir devlet. şu an Müslümanları biz kalkındırıyoruzAz bir şey felsefe yaptım galiba istemedenYani diyeceğim o ki doğa kendisinin hükümdarı ve insanlar da o koca yapının içinde küçücük bir yer kaplayan bir şeydir. Ve insanların bir grubu diğer insanlara hükmettiğinde kendince hükümdar olur, ama aslında doğanın kendisine yani varlığın büyük bir bölmüne hükmedemez sadece kendisini büyük görür.
Dostum bizim geçmişimiz, geleceğimizin bir parçası; Öyle bir şey diyorsun ki. Bizim soyumuz Hz. Peygamber'e dayanıyor. Osmanlı'ya dayanıyor. Biz çağ açıp, çağ kapatan, ağaçları gökleri ikiye ayıran, gökten kurban indiren, herşeyden öncesi herşeyi yaratan Allah'ın bize bir nimet olarak vermiş olduğu Türk soyundan gelmeyiz. Senin dediklerin zaten bizim ta kendimiz. Dünya'ya biz hükmediyoruz zaten. Şurda Türkiye değil bak Türkiye demiyorum. Türkler yok olsun? Haydi göster bana Müslümanlığı yayacak ve Dünya'ya hükmetmeye gayret gösterecek bir devlet. şu an Müslümanları biz kalkındırıyoruzYalan mı?
Herhalde şimdi bana gelip insanların basit bir canlı türü olduğunu idda etmeyeceksin. Dünya'yı (dağlar vs.) delip deşerken, suları kirletirken, uzaya sararken Dünya'nın kendine hükmettiğinden bahsetme bana. İnsan basbaya Evrene hükmediyor :/ İnsanların yapamayacağı tek şey Allah'ın bize hayalini ettirmediği şeydir. Dünya'yı değil evreni kontrol altına almış olur hatta. Devasa sistemi kontrol altına alır.Soyumuz peygambere mi dayanıyor?
Bir de tam anlamadın dediğimi. Dünyayı bir canlı olarak baz almıyorum. Dünyanın içinde doğal bir sistem var. Bu sistemin içinde sincaplar, tavşanlar, geyikler, aslanlar gibi birçok ırk bulunuyor ve insan da sadece bu ırklardan bir tanesi. Yani insan ırkının belirli bir grubu insanların diğer grubuna hükmetse bile aslında dünyayı kontrol altına olmuş olmaz. Dünyada yaşayan basit bir canlı grubunu kontrol altına almış olur. Bu devasa sistemi asla ve asla kontrol altına alamaz.
Bir de artık ırk diye bir şey olmadığını söyleyebilmemiz mümkün. (Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[Buradaki listeye göre Yunanlar bizim daha Avrupa geni almış modelimiz, Suriyelilerle, Iraklılarla ve Gürcülerle DNAlarımız oldukça benzer])
Ki olsa bile, sen Türk ol, Japon ol veya ne bileyim Alman falan ol. Önemli olan senin kendi kişiliğinin nasıl olduğu.
Ha, bir deLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.![]()
Bu dediğin şeyler burç gibi, uyan da var uymayan da.Japon soyu ise sarı saçlı, çalışkan, kısa boylu diyelim. Demek ki kişiliğin alakası bile yokmuş![]()
Sitede bayağı bayağı bilimsel açıklama var. Nesini yalan belirledin anlamadım? Bir de üşenmeden okudun muHa birde oradan buradan yalan haberlerin ve örümcek ağı olan internetten değil de Kuran-ı Kerim'in mealini açıp okursan dediğimi tam anlamıyla anlayabilirsin. Ya da ben ne uğraşacam diyorsan bari Hadisleri oku. İyi forumlar!
Burç ne alakaBu dediğin şeyler burç gibi, uyan da var uymayan da.
Sitede bayağı bayağı bilimsel açıklama var. Nesini yalan belirledin anlamadım? Bir de üşenmeden okudun mu![]()