Dizi Away

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680

Away
Selamlar dizi severler! Yeni yayınlanan bir diziyle karşınızdayım: Away

Away, bilim-kurgu kategorisindeki muazzam bir yapıt. Oyuncu seçimleri ve senaryo durağan değil ve her bölümde heyecanın, dramın ve mutluluğun dibine varabileceğiniz bir yapım.

Away, ilk defa Mars'a insanlı gerçekleştirilecek bir keşif ekibinin uzaydaki macera?larını anlatıyor. Aynı zamanda da geride kalan, Dünya'da, kişilerin de hayatından kesitler sunuyor. On bölümden oluşan Away'ı sonuna kadar sıkılmadan izleyebilirsiniz. Daha çok anime izleyip dizilere pek ilgili olmayan birini, beni, bile içine çekti ve sürükledi.

Mürettebatın komutanı Emma Green, ergenlikle boğuşan kızını ve kendisinden şüphe duyan mürettabatını aynı anda idare etmeye çalışıyor. Mürettebat, Amerika, Hindistan, Çin, Rusya ve Senegal uzay ajanslarının ortak bir projesi. Hepsi kendi alanlarında dünya çapında isimleri duyurmuş ve tam donanımlı bilim insanları.

Away'ı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Dram ve bilim-kurguyu aynı anda ve çok güzel bir şekilde sunan Away, son sahnesinde de zaferi ve gururu çok güzel yansıtıyor. Netflix'te bulabilirsiniz, iyi seyirler!

Diziye puanım 8.7/10 (en iyiler listeme girdi, umarım siz de beğenirsiniz)

İyi forumlar!
 


peRfeKt

bruh moment
Mesajlar
260
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
121
Puanları
560
Ruh hali
Bana göre 10/10.
Kurgusu ve Senaryosu efsane. Bir oturuşta 3 Bölüm bitirdim.
 

Üst