Ayarlı Perm Linki

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar uzun zamandır ayarlı perm arıyorum ama yok hiçbir yerde sizden ricam bana bir link atabilirmisiniz

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Ayarlı perm diye bir şey çok saçma.
Permissions , Pluginlere Göre ayarlanır.
Permissions komutlarını örneğin essentials pluginin var googleye essentials permissions yaz istediğin komutları ver.
Yanlışlık olursa veya hata verirse googleye yaml parser yaz ilk siteye gir kutucuğa örn : groups.yml nin içindeki yazıları kopayala ve kutucuğa yapıştır hatalarını gösterir ve düzelt.
Permissions ayarlarken bir boşluk bile olsa hata verir.

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Ayarlı perm diye bir şey çok saçma.
Permissions , Pluginlere Göre ayarlanır.
Permissions komutlarını örneğin essentials pluginin var googleye essentials permissions yaz istediğin komutları ver.
Yanlışlık olursa veya hata verirse googleye yaml parser yaz ilk siteye gir kutucuğrsaa örn : groups.yml nin içindeki yazıları kopayala ve kutucuğa yapıştır hatalarını gösterir ve düzelt.
Permissions ayarlarken bir boşluk bile olsa hata verir.

ahmet senden bi isteğim var senin final plugin paketinin linki bozuk 2 haftadır düzeltmeni bekşiyorum onda her şey ayarlı düzeltip linkini atarsan çok memnun olurum :)

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim plugin paketimde tüm permler ayarlı pluginlerin çoğu türkçe.
Ancak o groupmanageri alıpta başka bir pakette kullanırsanhata çıkabilir sen paket değiştirmeden benim paketi kullan :)
Hiç reklam yok. Oyuna girmeden önceki yer nasıl ayarlanır nasıl duyuru yapılır hepsi yazıyor.

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bide bir şey sorucam senin paketi indirince vip fln varmı veya klan fln axitr deki gibi bişe yapıcamdda :)

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bide bir şey sorucam senin paketi indirince vip fln varmı veya klan fln axitr deki gibi bişe yapıcamdda :)

Tabii ki faction plugini zaten. Viplerden 3 tane var zatenn sade bir plugin paketi yaptım.
[IronVip GoldVip DiamondVip]
Viplerin kitleride ayarlı oyuncular /kits yazarak tüm kitleri görürler ve /kit <kitismi> yazarakta alırlar tüm permler ayarlıdır ve kit permleri herkerse yok sadece yetkisi olanlarda zaten konumu okursan baştan sonra anlarsın. :)

SimasJasin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kurdum inşallah iyidir :)[DOUBLEPOST=1369770278,1369761817][/DOUBLEPOST]yaa hiç bişe yapılmıyo