-Ayın Üyesi Olayı-

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yönetime mesaj at? Yönetimden birini bile etiketlememişsin. Bizden mi bekliyorsun ayın üyesi seçmemizi?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sanırsam Çok Tartışmalar Çıkıyor Diye Kalkmıştı Özel Üye - Kıdemli Üye Tagları Ayın Üyesi Bu Gibi Birşeyden Kalkmıştır Kıskançlık - Tartışma - Artistlenme Gibi Sebeklerden Olabilir
Eskiden Forumda Mimarlar Vardı Mimar Seçimleri Olurdu Onlarda Gitti Bir Süre Sonra Şimdi Ressam Geldi Bakalım O Ne Olacak :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Sanırsam Çok Tartışmalar Çıkıyor Diye Kalkmıştı Özel Üye - Kıdemli Üye Tagları Ayın Üyesi Bu Gibi Birşeyden Kalkmıştır Kıskançlık - Tartışma - Artistlenme Gibi Sebeklerden Olabilir
Eskiden Forumda Mimarlar Vardı Mimar Seçimleri Olurdu Onlarda Gitti Bir Süre Sonra Şimdi Ressam Geldi Bakalım O Ne Olacak :)
Ayın Üyeliği aktivitesi 3 ay devam etti. 3 Ayda da ben seçildim. Bu sürede artislenme, burnu havadalık veya küçümseme gibi davranışlardan uzak durduğumu düşünüyorum. Birinin de Kıskandığını sanmıyorum, çalışıp alabilirdi sonuçta. Tartışmaya da girmedim. Benim düşünceme göre ya iptal edildi ya da birini seçmek için gözlem yapıyorlar. Çünkü hala Ayın Üyeleri adlı bölüm açık.

umut_

En iyi cevaplar
0
Ayın Üyeliği aktivitesi 3 ay devam etti. 3 Ayda da ben seçildim. Bu sürede artislenme, burnu havadalık veya küçümseme gibi davranışlardan uzak durduğumu düşünüyorum. Birinin de Kıskandığını sanmıyorum, çalışıp alabilirdi sonuçta. Tartışmaya da girmedim. Benim düşünceme göre ya iptal edildi ya da birini seçmek için gözlem yapıyorlar. Çünkü hala Ayın Üyeleri adlı bölüm açık.
Sorun Sadece Ayın Üyesiyle Değil Genel Olarak Şu Ana Kadar Gelmiş Rütbeler Ya Tartışma - Kıskançlık - Böbürlenme Yada Bizim Bilmediğimiz Bir Takım Sebeplerden Dolayı Kaldırıldı Ayın Üyeside Bu Yüzden Olabilir Senin Artist Tavırın Olmadığını Bİliyoruz Ama Yöneticilere Giden Özel Mesajları Bilemeyiz Kim Bilir Kaç Kişi ben Daha İyiyim Neden Beni Seçmediniz Diye Mesaj Atmış Olabilir Belkide Öyle bir şey Yoktu Başka Bir Sorundan Dolayı Kaldırıldı Bilemeyiz

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Sorun Sadece Ayın Üyesiyle Değil Genel Olarak Şu Ana Kadar Gelmiş Rütbeler Ya Tartışma - Kıskançlık - Böbürlenme Yada Bizim Bilmediğimiz Bir Takım Sebeplerden Dolayı Kaldırıldı Ayın Üyeside Bu Yüzden Olabilir Senin Artist Tavırın Olmadığını Bİliyoruz Ama Yöneticilere Giden Özel Mesajları Bilemeyiz Kim Bilir Kaç Kişi ben Daha İyiyim Neden Beni Seçmediniz Diye Mesaj Atmış Olabilir Belkide Öyle bir şey Yoktu Başka Bir Sorundan Dolayı Kaldırıldı Bilemeyiz
Evet öyle bir şey olabilir belki sonuçta seçmesi çok zor bir durum.

umut_

En iyi cevaplar
0
Evet öyle bir şey olabilir belki sonuçta seçmesi çok zor bir durum.
Yani Her Konuda Seçim Zordur 10 Tane Kıyafetin İçinden 1 Kıyafet Seçmeye Saatler harcayanlar Varken Binlerce Üyenin İçinden En İyisini Seçmek Kat Kat Daha Zordur Bunu En Adil Şekilde Yapmak Zaman Alabilir Gerçi Eğer Ayın Üyesi Seçimi Olsaydı Duyurulurdu Altın Sunucu Seçimleri Tekrar Geldiğinde Duyurusu Yapıldı Haberdar Etmeden Başlamazlar Sanırsam

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sen yine Ayın Üyesi olarak çok iyi bir iş başardın. Başkasını düşündüğümde gelecek onca 'kalça ağrıları'nı düşünüyorum. Ama eğer iptal edildiyse senin burada pasif olman gerekir. Adalet diye bir şey var ama sen dahil değilsin alınma :3 Mesela şöyle düşün eğer hatalı anlattıysam:

RoninBT'in her mimari yarışmasında kazanacağını bile bile yarışma yapıyorlardı. Sonra insanlar dayanamadı, RoninBT'i sadece görsele aldılar.
Sen de 3 ay üst üste seçildin galiba öyle bir şey oldu, e seçilmek için bir neden kalmayınca şikayetler yağdı. Bu nedenle yarı/iptal oldu.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Evet bende öyle düşünüyorum. Gayet haklı bir düşünce. Bu şeyler olabilirdi ki olmuştur. Bu yüzden tepki çekmemek için aktivitelerime bakarsanız son ayının ortalarından sonlarına kadar hiç girmedim. Yeni seçimde belki de ben seçilmem diye. Ama bu sefer de seçim yapılmadı. Zaten adaylık gibi bir sistem olmalıydı. Böylece seçilen kişinin sonraki seçilmesi engellenmiş olurdu. Her konudan 2-5 kişi arası aday seçilirdi. Bunlar arasından seçilirdi. Tabi bi aklımda oluşan alternatif bir çözüm o kadar. Bir de çok seçilmek zaten bir şey kazandırmıyor. Yani haklısınız.

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

JusticeWhip_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ödülünü aldin mi peki ?