Aynı İpden Kayıt Olma Sorunu? Yardım!

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Serverime Kimse Kayıt olamıyor Aynı İpden Kayıt oldun diyor Swme daha Gelmeyen Oyuncuya Bile Aynı Seyi Söyluyor Authme Configde maxregip: 10 oldugu halde admalar giriş yapamıyor, fakat bungeecord acık sorunun ondan oldugunu düşünüyorum sorunu bilen varsa yardm ederse sevinirim.

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
autme config ayarlarında vardı max permx ip filan gibi birşeydi sanırsam

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Spigot.yml'den bungeecord: true yapın.
Bungeecord config de serverlerin altında yada üstünde ip_forward gibi bir şey var onu true yapın.
Authme maxregip: 999999 yapın.

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dediginden Hic Bisey Anlamadım Spigot.yml diye bisey yok bende bi kere minecraftbukkit var ip_forward ztn true suan Authme Maxrepip 99999999 neden yapıyoz onuda anlamadım bir ipden 3 kez giriş yapabilsinlr daha iyi

Sorunu Cözdüm Konu Kilit

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediginden Hic Bisey Anlamadım Spigot.yml diye bisey yok bende bi kere minecraftbukkit var ip_forward ztn true suan Authme Maxrepip 99999999 neden yapıyoz onuda anlamadım bir ipden 3 kez giriş yapabilsinlr daha iyi

Sorunu Cözdüm Konu Kilit
Çözümünü paylaşın da biz de bilelim. Konu Açıyorsunuz yardım almak için. Bu konunun cevabını merak eden birsürü kişi var.

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çözümünü paylaşın da biz de bilelim. Konu Açıyorsunuz yardım almak için. Bu konunun cevabını merak eden birsürü kişi var.
İlk Öncelikle minecraftBukkit dosyasını Actıgında 26. Dosyada Spigot.yml var onu ac Ordan Bungeecord: False olması Gerek Sende True Yap, Sonra BungeeCord Dosyasına gir Ordan Config.yml gir Orda ip_forward: true yapcan En son Olarak da Authme Pluginine gir Onun Config.yml sine Gir Orda maxRegPerIp: arat ctrl-F basarak Orayı 4000, 5000 flan yok bunu yapmanın sebebi herkes aynı ipden kayıt oldugu icin aynı ip üzerinden kayıt olmayı yüksek yapman lzm benim sw ye 4000 5000 kişi anca kayıt olur ben o yüzden bu kadar yaptım fazla yazmak da iyi degl 4000 5000 kişiden fazla kişi kayıt olursa mecburen yükseltcen Anladın Umarım Baya uzun Anlattım Hayla Anlamadıysan skype Eklersen Yardımcı Olurum Seve Seve

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Öncelikle minecraftBukkit dosyasını Actıgında 26. Dosyada Spigot.yml var onu ac Ordan Bungeecord: False olması Gerek Sende True Yap, Sonra BungeeCord Dosyasına gir Ordan Config.yml gir Orda ip_forward: true yapcan En son Olarak da Authme Pluginine gir Onun Config.yml sine Gir Orda maxRegPerIp: arat ctrl-F basarak Orayı 4000, 5000 flan yok bunu yapmanın sebebi herkes aynı ipden kayıt oldugu icin aynı ip üzerinden kayıt olmayı yüksek yapman lzm benim sw ye 4000 5000 kişi anca kayıt olur ben o yüzden bu kadar yaptım fazla yazmak da iyi degl 4000 5000 kişiden fazla kişi kayıt olursa mecburen yükseltcen Anladın Umarım Baya uzun Anlattım Hayla Anlamadıysan skype Eklersen Yardımcı Olurum Seve Seve

Bu çözümü ben de biliyorum. Ben de Farklı IP Adresi Üzerinden Sunucuya Yönlendirmeyi Buldunuz Sandım.

EnesBey47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BungeeCord Kullanmamanı Tavsiye Ederim Eğer Nitradodaysan Bence HUB açma VDS Al Öyle Aç İyi Günler