Ayrılma Skripti 1.0

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Değerli Arkadaşlarım. birçok Kişi Bana Laf , Hakaret , Açtığım Konulara Bir Bahane Bulduğu İçin Forumu Bırakıyorum.
Bu kişilerin ismini vermek istemiyorum.
Her açtığım konuya ,
1 günlük ken yaptığım kodlara ,
çok açtığım konular yüzünden ayrılıyorum bu forumdan

İyi Oyunlar :)

H

HardCore2

Ziyaretçi
hocam ayıp ediyorsun arkadaşlar sadece sana çok fazla konu açıyorsun diye tepkili sende biliyor olmalısın hatanı birsürü site var neden bütün herşeyi hazır istiyorsun ki biraz dene çabala

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bana benzemeye başladın :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

:D
Edit: Şimdi bide yanlış anlarsın tartışma çıkar diye açıklıyorum
Konu başlığındaki espiriyi demek istedim :D

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@umut_ olmayan bir rüyada @sergun26 ne ararki birde @mciltrot34 yoksa ne anlarım ki @abdullah2323 'de var tabi birde onun sevgilisi @Pyme varsa bu forumda bana karşı gelip beğenmeyen arkadaşlarda vardı ben zorla kendimi kabul ettirdim @Justsas Bilir mesela o zamanları ama :)

Gerçek mesaja geçer isem güle güle gitt ne yaptıysan dik başlığın yüzünden kayıp ettin. :)
Umarım tekarar döndüğünde değişmiş olursun.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah'a emanet ol. Yolun açık olsun.

- Skript bölümüne açman şaşırtıcı olmuş, atarlı genç *,*

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.0 ? geri dönüp tekrar 1.1 olarak ayrılmayı mı düşünüyorsun .-.
konularına fazla bakmadığım için ne olmuş bilmiyorum ama
ADİYOS

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@umut_ olmayan bir rüyada @sergun26 ne ararki birde @mciltrot34 yoksa ne anlarım ki @abdullah2323 'de var tabi birde onun sevgilisi @Pyme varsa bu forumda bana karşı gelip beğenmeyen arkadaşlarda vardı ben zorla kendimi kabul ettirdim @Justsas Bilir mesela o zamanları ama :)

Gerçek mesaja geçer isem güle güle gitt ne yaptıysan dik başlığın yüzünden kayıp ettin. :)
Şiir Halinde Yaz Kafiyeli Olmuş :p

Kardeşim Forumda Herkes Eleştrisini Yapar Her Kötü Eleştride Forumu Bırakmaya Kalkarsan Olmaz O İş Forumda Ne İnsanlar Var her Konusunda Olay Çıkan Veya Açtığı Tüm Konular Gereksiz Olan Onlarda Bir Müddet Sonra Arkadaş Edinip Foruma Tutundu
Tıpkı Mmo Oyunlarda 1 Şeye Sinirlenip İtem Bulamayınca Oyunu Bıraktım Diye Gidip 1 Ay Sonra Tekrardan Zorla Başlamak Gibidir Hayat :p İnsan Alıştığı Ortamdan Kopamaz Bir Kişiyi Hatırlar Bir İsmi Hatırlar Tekrar Aklına Düşer Geri Gelir

S

sergun26

Ziyaretçi

Ben de dik başlıyım, okulda öğretmenlerin çoğuyla kavgalıyım.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Giden gidene yapmayın arkadaşlar lütfen forum bu yüzden ölüyor bikaç aya burası tarla olur umarım fikrini değiştirirsinde foruma geri gelirsin

H

HardCore2

Ziyaretçi
Tamam gereksiz anladımda eleştiridir bu gereksiz demek yani böyle skriptler paylaşma kendini geliştir daha iyisini paylaş demen yeterlidi.
ben kendi açtığım konular haricinde uzun cümle kullanmayı sevmiyorum. ayrıca neden koyu renk yazdığını bilmiyorum bi dakka lan çok şekilmiş :D