-- Ayyıldız Maynkraft Team Grup Tanıtımı --

I3eyazCrafter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir grup kurdum. İsmi de profilimden ve konunun başlığından da anlaşıldığı gibi Ayyıldız Maynkraft Team.

Bu gruba tüm minecraft camiasını davet ediyorum ve gelmenizi bekliyorum. Grupta +18 paylaşımlar hariç (özellikle Minecraft) paylaşım yapılmasını hedefliyorum.

İyi günler diliyor ve " Kafiyem güzel oldu ha !" diyorum.. :D

IWhyReis804

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ayyıldız duydfuguma göree bizim sw ye saldırmaya calısan sizmişsiniz sizin isminizi kullanıuyoz die miş ama bizim sw 2 yıldır var ve sw bosuna yapıyonuz sw çökmez bida öle bi iş yapmaya kalkmayın siber suclarına vdeoyu + ip numaralarını atarım

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wold Editi bilmeyen arkadaş siber suçlara gidiyor vay be. Keşke siber suçlar o kadar kolay olsa Yaşam ^^

I3eyazCrafter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayyıldız duydfuguma göree bizim sw ye saldırmaya calısan sizmişsiniz sizin isminizi kullanıuyoz die miş ama bizim sw 2 yıldır var ve sw bosuna yapıyonuz sw çökmez bida öle bi iş yapmaya kalkmayın siber suclarına vdeoyu + ip numaralarını atarım
Ben öylesine kurdum grubu, istersen gir bak bir ben varım bizim siber suçlarla alakamız yok. Bu ismi de öylesine koydum. Kimden duyduysan eminim sorunu benimledir neyse benim öyle işlerle alakm yok :D

IWhyReis804

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tmm ozman biri bizim serveri saldırmaya kalkdı ayyıldızmc adını kullanıyoz die biz 2 yıldır kullanıyoruzda ondan tmm

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben 4 senedir oynuyom ben bu siteye kayıt olalı 2 bucuk seneyi geçdi daha eski kullanıcımda varda şifreyi bilmiyom onun adı da NeonPen di şimdi burda sen yalan sölüyorsun hadi kocum baska kapıya biz adamlarla güzelce konusup bi yanlıs anlasılmayı hallettik sen iş karıştırmayageldiğini biliyom hadi bb :D