kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta Test birçok Eksiğimiz var. %40 bitti Tanıtım videosu.
İzleyen herkes +1 Beğenip ve önerdiğiniz sevdiğiniz istediğiniz bir şey varsa yorum olarak atın.

Skript yazabiliyor muyum =Hayır
Java bilgim var mı =Hayır
Plugin yaptım mı =Java bilgim yok hiç yapmadım
Ne kadar süredir minecraft oynuyorum = 2012 nin subat ayından beri yanı nerdeyse 5 yıl olcak
Uzamlık alanım =Rehberlik
Ad =Hasan Tahsin
Yaş =13
Kendi sunucumu açtım mı ? =Hayır
Bir sunucuda çalıştım veya çalışmakta mıyım = Şuanda hiçbir sunucuda çalışmadım ama önceden 2 kez reklamcı 5 kez rehber 1 kez builder 2 kez mod 2 kez admin oldum
Ne kadar aktif olurum ? =hafta içi 3.5 saat -hafta sonu 4 ya da 5 saat - sınav haftası ise hafta içi 2 saat hafta sonu 3.5 saat
Beklemede kalın Tanıtım videomuz izlemeyi unutmayin.. Sunucumuz aktif olduğunda ip adresi atacağim

Yagiz_GG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uzun süre mod ve rehberlik yaptım. Skript yazmayı bilmiyorum ama mod ve rehberlik hakkında çok bilgim var

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tanıtım videosunu izledim. Başlamak için sabırsızlanıyorum.

********* LAPİS KALDIRILDI. HAMMADE VAR.
Bence lapis olmalı fakat HardCore olmalı. Yani insanı oyundan çekmeyecek bir şekilde. İnsan para kazanmak istemeli fakat zamanını da ayırmalı. Bu yüzden istemsizlikle oynuyor insanlar factionu.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
aga onları dinleme lapis olsun ama hardcore olsun mesela 64 tane lapis 2 dolar ( oyun parası ) olsun
Tanıtım videosunu izledim. Başlamak için sabırsızlanıyorum.

Bence lapis olmalı fakat HardCore olmalı. Yani insanı oyundan çekmeyecek bir şekilde. İnsan para kazanmak istemeli fakat zamanını da ayırmalı. Bu yüzden istemsizlikle oynuyor insanlar factionu.
hardcore serverda lapis olmaz

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Özelden Mesaj Atın başvuru yapanlar beta ip adresi için.

********** ACİL LOGO TASARIMCI VE GRAFİKER ARANIR LAUNCHER TASARIMLARI VE SUNCUU İÇİ GÖRÜNTÜLER İÇİN