AyYILDIZ Serverime alım var

YusufProGG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Ben Yusuf Yeni Açtığım Serverime Alım Var Simdilik Sever Pro Ama Yakın Zamanda Bathiost yada Nitroda Olacak

ADMİN:
İsim:
Yaşın [+13]
Tecrüben Nedir ? :
Neden Biz :
Seni Neden Admin Yapayım ? :
Adminin Görevi Nelerdir. :
Skype [Zorunlu] :
Nick:
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın ?

Moderator:
Adın:
Yaşın [+13] :
Neden MafyaBeyCraft :
Seni Mod Alırsam Ne katkı sağlayacaksın
Tecrüben Nedir :
Modun Görevi:
Skypen [zorunlu]
Nick:
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın ?

Rehber:
Adın
Yaşın [farketmez]
Nick:
Rehberlikten Bildigin 6 Komut Yaz Plugin Fark etmez
Skypen :

Builder Formu:

Adın Soyadın:
Yaşın:
Tecrüben:
Buildinden Bir Adet fotoğraf veya bunu yaparım diyeceğin bir şey
Kaç saat aktifsin
İstediğim gösterdiğim buildi yaparmısın ?
Nick
Skype [zorunlu]

lukis812

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber:
Adın:ekin
Yaşın [farketmez]:14
Nick: draysel
Rehberlikten Bildigin 6 Komut Yaz Plugin Fark etmez: /mute /kick /ban /jail /z{bazı serverlerde var} /feed
Skypen : Discord var:@draysel#4873
ve serverin ip si ne

X1837X

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsim:Naz
Yaşın:14
Tecrüben Nedir ? :Buildim çok kötü değil Kullanıcılar ile iyi anlaşırım
Neden Biz :Çünkü uzun süredir bir görev arıyordum karşıma siz çıktınız
Seni Neden Admin Yapayım ? :Daha önce 2 serverda admin ve rehberlik yaptım
Adminin Görevi Nelerdir: Serverdaki bütün sorunlar ile ilgilenmek - Yapılara onay vermek - Serverı en iyi düzeye taşımak
Nick:2_Klara
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın? :Komutlarla aram çok iyi değil elimden geleni yaparım

OzgürGGAlgos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım: Özgür
Nick: Antifarts
Niye Siz Buna Cevap Veremem Çünkü Sizin Bi Bilginiz Bende Yok
Beni Niye Admin veya Pluginer Yap : Baya Serverlerim Oldu Bütün Pluginleri Kendim Yaptım 7/24 Oyundayım
Ve Olmak İstedigim Şey Ya Pluginer Veya Admin

Serverin İpini Ne Zaman Vercen ?

barkoo4123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsim:Barkın
Yaşın [+13]:15
Tecrüben Nedir ? :Hocam tecrübem sağlamdır haksız yere adaletsizlik yapmam tecrübem daha önceki sw lerde adminlik çok yaptım
Neden Biz :Çünkü siz böyle bir güzel admin olacagınız için ben yaptıklarımın emeğini alacağımı düşünüyorum ve adaletli olacagı tahmin ediyorum ve serverinizda saygısızlık küfür olmayacagını adaletli bir server olacagını düşünüp sizi tercih ediyorum arz ederseniz ben admin olmak istyiroum
Seni Neden Admin Yapayım ? : Çünkü adaletli saygılı,Gereksiz yere konuşmayan oyunculara nazik davranıp hatasını farkına vardıran bir tecrübeli admin olacagımı düşünüyorum
Adminin Görevi Nelerdir. :1-Serverdeki Bütün Sorunlarla İlgilenir.
2-Market Vb Yapılara Onay Verir
3- Serveri En İyi Düzeye Taşımaya Sağlar.

PeneBlanco

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsim:Koray
Yaşın [+13]: 15
Tecrüben Nedir ? :2 Admin 1 Mod 1 Builder
Neden Biz :Çünkü serverin ismi ayyıldızdı ve ilgimi çekti o yüzden.
Seni Neden Admin Yapayım ? : Oyuncularla aram baya iyidir, ortama hemen alışırım,ve oyunculara yardımım dokunması için yetkili oluyorum.
Adminin Görevi Nelerdir. :1-Serverdeki Bütün Sorunlarla İlgilenir.2-Market Vb Yapılara Onay Verir .3- Serveri En İyi Düzeye Taşımaya Sağlar.
Skype [Zorunlu] :koray.pro2
Nick: PeneBlanco
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın ? :Tekrar aynı düzen için çalışırım.

Gkdnzdgc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsiM:Gökdeniz
Yaşın:14
tecrüben nedir?: 3 senelik adminlik 5 senelik builderlik
Neden Biz: Server Ayyıldız olduğu için fakat ben o yüzden gelmedim ama eğlenip eğlendirmek bu yüzden siz
Seni Neden Admin yapayım?: Oyuncuların daha fazla rahat oynaması için ve serverin güvenligi ve huzuru için
Adminin Görevleri Nelerdir?: Serverle ilgilenmek, Oyuncuları kontrol etmek, küfür edenleri uyarmak fakat devam ederse banlamak ve serveri en iyi şekilde yapmaya çalışmak
Yeni Hostinge Geçtik Ve pluginler vs gittti naparsın?: Gene aynı şekilde elimden geleni yaparım ve eğer pluginlerde sorun varsa çözülmesinde yardım etmeye çalışırım
Nick: SKYSEAAAA

Emre3551

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsim:Emre
Yaşın [+13]: 19
Tecrüben Nedir ? : 5 Yıllık
Neden Biz : Bence bu soru çok saçma bir soru :)
Seni Neden Admin Yapayım ? : Güvenilirlik yaş bilgi
Adminin Görevi Nelerdir. :oyuncuları Ve Kadroyu Düzgün Bir şekilde yönetmek
Skype [Zorunlu] :skype yok ama Discord ve teamspeak 3 Serverim Var Ama indiririm
Nick: Emre35
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın ?: Yeni hosting'e geçtiğinizde pluginler filan gitmez :) her hostingin kendine özel günlük haftalık aylık olmak üzere kayıt alması vardır kayıtların yedeği mutlaka alınmalıdır şu an batihost üzerinden 3 gb vds serverim bulunmaktadır.

Yavuz_selimPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsim:Yavuz Selim
Yaşın [+13] v14
Tecrüben Nedir ? : 1 yıl serverde pluginerlk yaptım
Neden Biz : Bende bilmiyorum
Seni Neden Admin Yapayım ? :Güvenilirlik olgun düşünme bilgi
Adminin Görevi Nelerdir. : Oyuncuları ve yetkilileri oyuna bağluı tutmak oyuncularla ilgilenmek
Skype [Zorunlu] : Yavsel95
Nick:YavuzSelimPvP
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın ? Pluginerlık bilgim çok iyidir plu gin oluştururum yada yardım ederiö haritada spawnı tek başıma yapabilrim
(not): Beni Alırsanız İstediğiniz herşeyi yaparım Lütfen

adnankaya472

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ADMİN:
İsim:Adnan
Yaşın [+13]16
Tecrüben Nedir ? :Daha Önce BİR ÇOK SERVER ADMİNLİK yaptım ve tecrubem çok komut bilgim %94
Neden Biz :Çünkü Sizle Çalışıp Çabalamak İstiyorum Sizle Çalışmak İstiyorum serverinizi büyütüp geliştirmek istiyorum
Seni Neden Admin Yapayım ? :Çünkü Serverinizie Saygılı ve dürüst yetkililer seçebilmek ve serveri yönetmek benim görevim
Adminin Görevi Nelerdir. :Admin diğer yetkilileri denetler ve gün sonunda kurucuya bildirir serveri yönetir.
Skype [Zorunlu] :[email protected]
Nick:xLeaDeRTR
Yeni hosting'e geçtik Ve Pluginler v.s her şey Gitti Ne Yaparsın ? Skypeden ip alıp size yardımcı olurum plugin kodlarım vs. şeyler yaparım en kısa zamanda sunucuya online çekerim