Az bekleyin atımı aldım kavimler göçüne katılıyorum

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumdan tek istediğim grup sistemi ve her şeyin paraya bindirilmemesiydi. İkisi de olmadı. En klasik şey bile parayla En azından diğer forumda grup var. Hadi ben kaçar. Atıma bindim foşiklik yağpıcam

Moderatör tarafından düzenlendi:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1. Forumda seni başka bi üyeden üstün gösterecek bir şey için para istemiyorlar, Yani forumda kısıtlama getiricek bir para bedeli yok, Eğlence amaçlı yada çok gerekli olmayan bir kaç şey için para istiyorlar gelen parayıda genel olarak foruma harcama yapıyorlar. Kısaca 3-4 gereksiz şey için para istiyorlar

2.Kaçıcam diyorsan bi yöneticiye hemen söyle hesabımı kapatmak istiyorum diye hemen kapatır sıkıntı yok.

3.Gurup sistemi ile birlikte gelen tonlarca sorun olacak. Troll amaçlı açılan guruplar haftalık gurup içerik kontrolü zamanın varsa sen uğraş. Diğer forumlarda olabilir ama diğer forumlar bu konuda sıkıntılı. Bende istiyorum açılmasını ama yapacak çok bişi yok.

Yani, Forumda çalışanlar robot değil, insan normal olarak. Adamlar 7/24 senin yada benim için çalışacak halleri yok. Muhabbet ve sorun çözme amaçlı kurulmmuş klasik bi forum bu. Ayrılma olaylarınıda uzatmaya gerek yok.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hemen her şey tak diye olacak bir şey değil zaman gerekir bunun için kolay iş değil.
gideceğim diyorsun ama hala açıksın onlinesin ne zaman gideceksin.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Buraya günde binlerce kişi geliyor ve forumun masrafları felan hepsi parayla oluyor.Bedavadan hiçbir şey olmuyor yani.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Söz Vardır Arkadaşlarıma Hep Derim Belki Lazım Olur Buraya da Yazayım
"Başaranlardan Nefret Edenlerin Dolu Olduğu Bu Dünyada Güçlü Kal." + Sana İyi Yolculuklar :)