Az Bilinenler ve Hiç Bilinmeyenlerle 10 Madde "Death Note"[Spoiler İçerir!]

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke Death Note devam etse ya. Amane Misa ile falan. Ama Misa da 2 kez gözleri aldı hemen ölür o. Kısacası Death Note'nin devamı gelmeyecek her zaman ana karakter öldüğünde orada o anime falan biter. :C
Mikami teru ölmeseydide onla devam etseydi
Tam favorim <3

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Death Note'nin diğer tüm animelerden farkı "salak" karakterin olmaması, Misa'ya diyebilirsiniz ama benim bahsettiğim Sakura gibiler (ve Sao I'deki Kirito şu son 3-4 bölümündeki Asuna.Sao'daki anakarakterlerin hepsi "salak" ya o ayrı konu şu son 3-4 bölümde Asuna'yı anakarakter yaptılar fark etmediyseniz diye diyorum :( Kirito cool oldu şimdi de >_< bakınız 20. episode sonu).Aslında Near var ama o da tartışılır, bir Sakura olamaz asla ...
(Uyarı alırsam da ilk uyarım olur hadi hayırlısı <_<)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"Evet, bu bölümü sizin doldurmanızı istiyorum. Hep ben mi yazıcam biraz da sizin eliniz çalışsın. İsterseniz önce ben başlayabilirim. “Eğer Death Note bende olsaydı ya Kira adına sağdık kalıp bir seri katil olurdum ya da sınırsız sayfa özelliğini kullanıp yeni Death Note’lar basar ve ço yüksek fiyatlara satardım. Ne de olsa sınırsız, gelsin paracıklar.”
Death Note'da sınırsız sayfa yok kusura bakma :( Paracıklara veda et :D

Bam, hayaller gitti.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ha bu arada @bat34 hatırlattı sağolsun :D
"Evet, bu bölümü sizin doldurmanızı istiyorum. Hep ben mi yazıcam biraz da sizin eliniz çalışsın. İsterseniz önce ben başlayabilirim. “Eğer Death Note bende olsaydı ya Kira adına sağdık kalıp bir seri katil olurdum ya da sınırsız sayfa özelliğini kullanıp yeni Death Note’lar basar ve ço yüksek fiyatlara satardım. Ne de olsa sınırsız, gelsin paracıklar" kısmı için:
Shinigami'lerin kralının [artık adını bilmiyorum(var mı ki >.<)] sevdiği kişiyi öldürmekle tehdit ederdim ve onu kendi hakimiyetim altına alırdım ama çok akıllıyım ya :( shinigamilerin de defteri var öldürür beni yeey mutlu son *-* .Belki bi şans kral'ın kalemini çalarım (kaç bin defteri varsa çal çal bitmiyor onlarla uğraşılmaz şimdi)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
"Evet, bu bölümü sizin doldurmanızı istiyorum. Hep ben mi yazıcam biraz da sizin eliniz çalışsın. İsterseniz önce ben başlayabilirim. “Eğer Death Note bende olsaydı ya Kira adına sağdık kalıp bir seri katil olurdum ya da sınırsız sayfa özelliğini kullanıp yeni Death Note’lar basar ve ço yüksek fiyatlara satardım. Ne de olsa sınırsız, gelsin paracıklar.”
Death Note'da sınırsız sayfa yok kusura bakma :( Paracıklara veda et :D

Death Note Manga Pilot, Chapter 0, sayfa 26.

Kaynak ve bu konu hakkında daha fazlası :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ne yani sayfalar bitince bir daha o defter kullanılamayacak mı? (Hiç sanmıyorum o yüzden sınırsız olması gerekli bence)