- En iyi cevaplar
- 0
Death Note'nin zaten iki filminde özet geçilmiş bize film diye yediriyorlar siz çok bekleyin Death Note'nin filmini.![]()
Olay az çok belli ama sonu değiştirip sürüyorlar işte, ne yaparsın.
Death Note'nin zaten iki filminde özet geçilmiş bize film diye yediriyorlar siz çok bekleyin Death Note'nin filmini.![]()
Keşke Death Note devam etse ya. Amane Misa ile falan. Ama Misa da 2 kez gözleri aldı hemen ölür o. Kısacası Death Note'nin devamı gelmeyecek her zaman ana karakter öldüğünde orada o anime falan biter. :COlay az çok belli ama sonu değiştirip sürüyorlar işte, ne yaparsın.
Mikami teru ölmeseydide onla devam etseydiKeşke Death Note devam etse ya. Amane Misa ile falan. Ama Misa da 2 kez gözleri aldı hemen ölür o. Kısacası Death Note'nin devamı gelmeyecek her zaman ana karakter öldüğünde orada o anime falan biter. :C
Mikami teru ölmeseydide onla devam etseydi
Tam favorim <3
Çokzel çokzel. :3Ya da film iyice kısır döngüye girse, Light artık bir ölüm meleği olsa ve Ryuk gibi dünyaya defter atsa ve olaylar farklı kişilerle başa dönse... (Cidden saçma olurdu ama merak işte.)
Bu arada Light ölüm meleği olursa konulu resim (ft. @Zurinqun) :
![]()
Elma seven Light *-*Ya da film iyice kısır döngüye girse, Light artık bir ölüm meleği olsa ve Ryuk gibi dünyaya defter atsa ve olaylar farklı kişilerle başa dönse... (Cidden saçma olurdu ama merak işte.)
![]()
"Evet, bu bölümü sizin doldurmanızı istiyorum. Hep ben mi yazıcam biraz da sizin eliniz çalışsın. İsterseniz önce ben başlayabilirim. “Eğer Death Note bende olsaydı ya Kira adına sağdık kalıp bir seri katil olurdum ya da sınırsız sayfa özelliğini kullanıp yeni Death Note’lar basar ve ço yüksek fiyatlara satardım. Ne de olsa sınırsız, gelsin paracıklar.”
Death Note'da sınırsız sayfa yok kusura bakmaParacıklara veda et
![]()
Katil Palyaçoya benzemiş ehehYa da film iyice kısır döngüye girse, Light artık bir ölüm meleği olsa ve Ryuk gibi dünyaya defter atsa ve olaylar farklı kişilerle başa dönse... (Cidden saçma olurdu ama merak işte.)
![]()
Ne yani sayfalar bitince bir daha o defter kullanılamayacak mı? (Hiç sanmıyorum o yüzden sınırsız olması gerekli bence)"Evet, bu bölümü sizin doldurmanızı istiyorum. Hep ben mi yazıcam biraz da sizin eliniz çalışsın. İsterseniz önce ben başlayabilirim. “Eğer Death Note bende olsaydı ya Kira adına sağdık kalıp bir seri katil olurdum ya da sınırsız sayfa özelliğini kullanıp yeni Death Note’lar basar ve ço yüksek fiyatlara satardım. Ne de olsa sınırsız, gelsin paracıklar.”
Death Note'da sınırsız sayfa yok kusura bakmaParacıklara veda et
Death Note Manga Pilot, Chapter 0, sayfa 26.
![]()
Kaynak ve bu konu hakkında daha fazlası :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.