Az Çoktan Fazladır...

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar! Bugün başlıkta belirttiğim gibi: Az çoktan fazladır. Sözü hakkında birkaç bilgi vereceğim. Bu konuyu açmamın belirli sebepleri var. Öncelikle karşınızdaki satıcıların, ne olduğunu bilmelisiniz.

Bir marketin bir yanına 60 adet fakrlı reçel koyuyorlar. Başka bir markete ise 15 çeşit reçel koyuyorlar. 60 çeşitli olan yere 100 kişi gidiyor. 15 çeşit olan yere ise sadece 45 kişi gidiyor. Ama durun! 60'lık yere giden 100 kişiden sadece, 30 kişi reçel satın alıyor. Fakat, 45 kişinin gittiği yere ise neredeyse hepsi satın alıyor. İşte anlatabildiysem anlattım. "Az çoktan fazladır."

Örneğin Apple şirketi, her Eylül ayında sadece 2 ürün çıkartıyor. Ve şu an en çok alınan ürünler arasında "iPhone" var. Bunun sebebi, az yapıp çok satmalarıdır.

Samsung, her ay yeni bir telefon çıkartıyor. O telefonların toplam alınma sayısına bakın, ve Apple'ın ürünlerinin sattığı sayıya bakın.

Eğer sizde bir marka olacaksanız (İlla telefon satıcılığı değil), bu taktikleri kullanmanızı öneririm. İnsanlar, çok şey gördüğünde kafası karışır. Ve hangisini alayım derken seçemezler. Ama Apple'ın 2 ürünü olduğu için, kendilerine en uygun geleni seçerler.

Bu konuda reklam yapmadım aslında. Sadece Apple'ı örnek almanızı öneriyorum.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
I phone alma sebibiniz nedir?
Şey, çünkü I phone o