DarknessLefos
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Bizim türümüz Graderienler güçlü bir canlı türüdür. Tam olarak benim türüm sayılmaz. Bana Lorterien denir. Graderienler'in en güçlüsü. Bizler insan gibiyizdir. İçimizde bir ejderha yatar. Biz nefes almayız. Var oluşumuz etrafımızdaki bütün yaşam enerjilerini emer. Onları kullanırız. Bizler düşünürüz. İnsanlar gibi komik, korkmuş, kızgın olabiliriz. Ölümümüz bizim yok oluşumuzdur. Parçalara ayrılıp, evrenle bütünleşiriz. Ama ben Lorterien, sadece uyku haline geçerim. Ölmem. Bizler, insanlar gibi yemek yeriz. Ama onları, yeteneklerimize enerji olarak kullanırız. Ruhumuzun etrafını Cosmic Barrier denen, tıpkı Armor gibi güçlü bir zırh kaplar. Yaşam enerjisinden oluşur. En büyük düşmanımız ise saf ejderhalardır. Bir ejderha türü olmasına ramen, Basiliskler tamamen bizim emrimizdedir.
Gelelim anatomiye:
Bizim vücudumuz üç katmandan oluşur. Cosmic Barrier-Humanitical Body-Soul of Reality.
Cosmic Barrier: Yaşam enerjisini, önce O3'e sonra ise, Ksenon gazı ile kaplı, sert bir tabaka olan Auxil'e dönüştürür.
Humanitical Body: Tıpkı insan vücudu gibidir. İşlevleri aynıdır. Hücrelerden oluşur. Ama yapısındaki Toprak Alkali miktarının yüz kat fazla olması, çok daha güçlü bir hale getiriyor.
Soul of Reality: Ruhumuzdur. Tüm bedenimizi kaplar. Yaşam enerjilerini emerek, gaza dönüştürür.
Teletionic: Bizim yapımız tamamen farklıdır. Uzay bükülmesi denilen bir olaya bağlıdır...
Gelelim anatomiye:
Bizim vücudumuz üç katmandan oluşur. Cosmic Barrier-Humanitical Body-Soul of Reality.
Cosmic Barrier: Yaşam enerjisini, önce O3'e sonra ise, Ksenon gazı ile kaplı, sert bir tabaka olan Auxil'e dönüştürür.
Humanitical Body: Tıpkı insan vücudu gibidir. İşlevleri aynıdır. Hücrelerden oluşur. Ama yapısındaki Toprak Alkali miktarının yüz kat fazla olması, çok daha güçlü bir hale getiriyor.
Soul of Reality: Ruhumuzdur. Tüm bedenimizi kaplar. Yaşam enerjilerini emerek, gaza dönüştürür.
Teletionic: Bizim yapımız tamamen farklıdır. Uzay bükülmesi denilen bir olaya bağlıdır...