[b]İninal kart para kazanmak

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl para kazanırız ?
Öncelikle Paypal hesabı açın ve içine ininal kartınızı kaydettirin.(İninal.com'da kayıt yaptırın önce.)
Ondan sonra ***** sitesine kayıt yaptırın.(Not:paypal emailinizi girin.)
Orda şöyle bi sayfa olacak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

O sayfada "http//:"Sonrasından adresi yazın ardından Shrink! yazısına tıklayın çıkan adresi kopyalayıp biyerde paylaşmak insanlar tıklayınca sizin hesabınıza para gelmiş olacak.Bu arada Winat9 programı artık çok kötü olduğu için bu yöntemi kullanmayı denedim.
(Not:Linke tıklayarak bana yardımcı olabilirsiniz ve sabit olursa iyi olabilir.

• Beğen
Reactions: DIO

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para Kazandıran Link Kısaltmalar

Kendi üretmiş olduğunuz içeriklerin (kendi eklentiniz, kendi modunuz v.b) ****** ve benzeri link kısaltma servisleriyle linkinin kullanılması serbesttir. Bunun dışında herhangi bir şekilde para kazandıran link kısaltma servislerinin kullanılmasına izin verilmez.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para Kazandıran Link Kısaltmalar

Kendi üretmiş olduğunuz içeriklerin (kendi eklentiniz, kendi modunuz v.b) ****** ve benzeri link kısaltma servisleriyle linkinin kullanılması serbesttir. Bunun dışında herhangi bir şekilde para kazandıran link kısaltma servislerinin kullanılmasına izin verilmez.
Bilmiyordum kusura bakma moderatörler gerekeni yapar.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam tamam sakin olun bi !Bilmiyordukki.Sanki siz foruma kayıt olduğunuz an kuralları ezberlediniz.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam tamam sakin olun bi !Bilmiyordukki.Sanki siz foruma kayıt olduğunuz an kuralları ezberlediniz.
Tamam bi ürün alırsın o ürünü alırken kabul edilen sözleşmeyide satın aldığın an zorunlu imzalamış olursun mesela burda kurallarda her oyuncudan aylık 30 lira alıncaktır yazsa ne yapıcaktın nasıl olsa üye olurken sözleşmeyi imzaladın ? ne yapcaktın zorla ödicektin ? dostum bi şey yaparken ilk sözleşmeyi ve koyduğu kuralları oku bu kurallar başına bela bile açabilir ondan dikkatli ol :)

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam bi ürün alırsın o ürünü alırken kabul edilen sözleşmeyide satın aldığın an zorunlu imzalamış olursun mesela burda kurallarda her oyuncudan aylık 30 lira alıncaktır yazsa ne yapıcaktın nasıl olsa üye olurken sözleşmeyi imzaladın ? ne yapcaktın zorla ödicektin ? dostum bi şey yaparken ilk sözleşmeyi ve koyduğu kuralları oku bu kurallar başına bela bile açabilir ondan dikkatli ol :)
Aylık 30 TL çekme örneği bence saçma daha bi bilgi vermeden.Ayrıca forum kuralları öyle yerdemi yazıyor.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek istediğimi anlamadın sen burda tartışmaya gerek yok müsait olduğun en yakın zamanda kuralları okumanı tavsiye ederim.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam özür dilerim herkesten konu açmadan önce kuralları okuyacağım .