[B1]Minecraft Skript Dersleri - Bölüm 1 - [Event - Olaylar] [Skript Nedir , Neyle Yazılır ?]

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öyle yapıyorum daha eğlenceli oluyor :(
1 saate kodlamak yerine 5 saat kodlamanın eğlencesini bilemezsin :(
O kadar uğraşacağına algoritma kodla yapılmış buildi direk skripte yazsın* lütfen* :([DOUBLEPOST=1436009640,1436009557][/DOUBLEPOST]
skript nedir; dünyanın en kolay sistemi Noob guide level 85000089098498498145496
5 yaşındaki çocuk bile herkezden iyi yapabilir -_-
Sen doğru düzgün denilecek bir skript yaz onu bile takdir ederim ...

S

Switcher

Ziyaretçi
on godofmilker vel-edlik yapınca:
ban godofmilger[DOUBLEPOST=1436009775][/DOUBLEPOST]bundan bi farkı yok + bu sistem o kadar kolayki buna benziyor;
yataga girince:
mesaj gönder "yataga girdin"
bundan kolay ne olabilirki ingilizce bilsen yeter hatta temelini bilsen yeter
İngilizce bilsen yeter :( veriables :/

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
on godofmilker vel-edlik yapınca:
ban godofmilger[DOUBLEPOST=1436009775][/DOUBLEPOST]bundan bi farkı yok + bu sistem o kadar kolayki buna benziyor;
yataga girince:
mesaj gönder "yataga girdin"
bundan kolay ne olabilirki ingilizce bilsen yeter hatta temelini bilsen yeter
Algoritma'nın ne demek olduğunu bilmiyorsun, herhangi bir şeye laf atıyorsun.
Lütfen ..
İngilizce bilsen yeter :( veriables :/
Boşa uyarı yeme çok çektik bundan :(

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı bilgiler yanlış olsada dersi başarılı buldum ellerine sağlık, bilmeyenler bu ders sayesinde öğrenebilir.(Yanlışlarını düzelt yoksa yanlış öğretirsin.)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
"Plugin yazılması zor fakat özgürdür. Skript yazılması kolay fakat kısıtlıdır. Aralarındaki bilinen fark tam olarak bu."
Bu cümle ne yazık ki doğruluktan uzak, şu konumda Plugin ile Skript'in arasındaki tam farkı yazdım. Milleti yanlış bilinçlendirip Java zor havası vermeyelim. Hatta konuna konumun linkini verirsen çok daha sevinirim.
https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-ve-java-karsilastirmasi-skript-mi-iyi-java-mi.263665

S

Switcher

Ziyaretçi
Bazı bilgiler yanlış olsada dersi başarılı buldum ellerine sağlık, bilmeyenler bu ders sayesinde öğrenebilir.(Yanlışlarını düzelt yoksa yanlış öğretirsin.)
"Plugin yazılması zor fakat özgürdür. Skript yazılması kolay fakat kısıtlıdır. Aralarındaki bilinen fark tam olarak bu."
Bu cümle ne yazık ki doğruluktan uzak, şu konumda Plugin ile Skript'in arasındaki tam farkı yazdım. Milleti yanlış bilinçlendirip Java zor havası vermeyelim. Hatta konuna konumun linkini verirsen çok daha sevinirim.
https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-ve-java-karsilastirmasi-skript-mi-iyi-java-mi.263665
1- Teşekkür ederim fakat yanlışları belirtirsen düzeltirim.
2- Ekliyorum hemen [Eklendi]