Babam Minecraft.net ' e güvenmiyor. Premium Almıyor.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Babamla Premium alcaktık bugün bende ona resmi sitesinin güvenli olduğunu ve kandırmadıklarını söyledim. Ama Babam Bana dolandırıcı olduğu, kredi kartı bilgilerimizi çalağını düşündü ve almadı. sonra bana güvenli değil burası diye küfür edip sataştı. ben şimdi ne yapıcam ya yardım edin !!

BlackHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mojang 1 milyondan fazla premium sattı. Ve güvenli. Hala güvenmiyorsa yapılacak bir şey yok.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net guvenli degil tabi, biz demiyor muyuz en güvenlisi gg diye.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yaziyi okuttur.
> Internette Güvenli Alışverişin İpuçları
Internette Güvenli Alışverişin İpuçları
17 Temmuz 2011

Internetten alışveriş güvenli mi? Internetten nasıl güvenli alışveriş yapabilirim? Bir alışveriş sitesi güvenli mi nasıl anlarım? Internetten güvenle alışveriş yapmanız için ipuçları için yazının devamını okumanızı öneririm.

Internetten Alışveriş İçin Güvenilir Siteler Neler?

Şu site güvenlidir, bu site güvensizdir gibi bir ayrım yapmak, istemiyorum. Çok duyulmuş ve kullanılan siteler daha güvenilirdir. Ancak herhangi bir siteden alışveriş yapmadan önce kontrol etmeniz gereken birkaç şey var.

Güvenlik Sertifikası:Güvenlik sertifikaları siteye gönderdiğiniz bilgilerin araya girebilecek kişiler tarafından okunmasını engeller. Eğer alışveriş sitesi bir SSL sertifikası kullanmıyorsa oradan alışveriş yapmayın.

Kullanıcı girişi yaparken ya da ödeme sayfalarında tarayıcınız sayfanın güvenilir olduğunu bildirmek için yeşil olacaktır.

Yukarıda farklı bankaların internet sitelerine farklı tarayıcılarla girdiğimizde güvenli bağlantı olduğunu görebilirsiniz. Alışveriş siteleri de bu şekilde güvenli bağlantı sağlamalıdır.

Tarayıcınızın adres çubuğuna tıkladığınızda tam adresin https:// ile başlaması güvenli bağlantı olduğunu gösterir. (http:// normal bağlantıdır.)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mojang'ın sitesinde lisans olması gerek, onu babana gösterebilirsin.

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net den alırsan bir şey olmaz Ben ordan aldım ve hala bir şey olmadı -Hayırlı Ramazanlar :D
ve @EternalZone nin dediği gibi lisans var orada

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
banada izin vermediler kuzenimle kart çıkarttık ona yatırıp öyle aldık yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yok kendi kartını çıkar derim ben master card çıkarttım

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim MasterCard Diye Bir Kart Var Ptt den Satın Alabilirsin Ona Sana Yetecek Kadar Para Yükleyip Kullanabilirsin Yaş Sınırı Yok Kendi Üstünede Alabilirsin...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer 18 yaşından küçük isen ininal alabilirsin.
Ama ininal ile satın alınıyor mu bilmiyorum.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neymiş Hackerler Dolaşıyormuş sitede böyle kredi kartı hesabımızı yazıp alıyoz ya hackerlar geliyormuş çalıyomuş felan dio -_-