Bacaklar Pert|Ayvalık bisiklet turu yaptım 95+ km

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Video gayet güzel, eline sağlık. Bisikletten anlayan birisine benziyorsun, bütçesi 2000 TL fiyatını aşmayacak güzel bir bisiklet önerebilir misin bana?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şehir içinde kullanacağım ama, tabii ki arada kaçamak yapıp bir yerlere sürmek isterim :ci:
şehir/tur bisikleti daha iyi olur o zaman sizin için bende de tur bisikleti var şuanda fakat daha fazla hız yapabileceğim rüzgar direnci daha küçük olan bir yol bisikleti almayı düşünüyorum

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@unununium orada pedal çevirdikçe, benim burada ciğerlerim oşkişen doldu. Bu arada, o makas atan Doblo'lu arkadaş için bu videoyu emniyetle de paylaşsak nasıl olur?

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
@Kovalski_Eyes de bisiklet sürüyor.

Süper kompakt elektirik desteği (Sırt çantasında taşınabilen rüzgar jenaratörü de olurdu) bulsa gidecek ama telefonun şarjı dayanmıyor uzun yolda.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kovalski_Eyes de bisiklet sürüyor.

Süper kompakt elektirik desteği (Sırt çantasında taşınabilen rüzgar jenaratörü de olurdu) bulsa gidecek ama telefonun şarjı dayanmıyor uzun yolda.
Bu bir şey değil 250km'ye kadar günlük turu bende yapıyorum bu arkadaştan daha çok sürüyorum yani :D. Aylık tur yapmak için ekipman topluyorum. Ayrıca telefon değil sorun ben gopro ile uzun çekimler yapmak istiyorum ağır stokcuyum ondan yetmiyo elektirik.