nasıl bir bisiklet düşünüyorsun?Video gayet güzel, eline sağlık. Bisikletten anlayan birisine benziyorsun, bütçesi 2000 TL fiyatını aşmayacak güzel bir bisiklet önerebilir misin bana?
Şehir içinde kullanacağım ama, tabii ki arada kaçamak yapıp bir yerlere sürmek isterimnasıl bir bisiklet düşünüyorsun?
dağ bisikleti mi tur/şehir bisikleti mi yoksa yol bisikleti mi?
şehir/tur bisikleti daha iyi olur o zaman sizin için bende de tur bisikleti var şuanda fakat daha fazla hız yapabileceğim rüzgar direnci daha küçük olan bir yol bisikleti almayı düşünüyorumŞehir içinde kullanacağım ama, tabii ki arada kaçamak yapıp bir yerlere sürmek isterim![]()
Söylediğin bisikleti inceledikten sonra almaya karar verdim.@byElysion Mosso Legarda 1721 alabilirsin.
vallahi dediğiniz yer nerede bilmiyorum videoyu çekeli bir buçuk ay oldu@unununium orada pedal çevirdikçe, benim burada ciğerlerim oşkişen doldu. Bu arada, o makas atan Doblo'lu arkadaş için bu videoyu emniyetle de paylaşsak nasıl olur?![]()
Yoksa o sen miydin Doblo'lu Adex enişte@unununium orada pedal çevirdikçe, benim burada ciğerlerim oşkişen doldu. Bu arada, o makas atan Doblo'lu arkadaş için bu videoyu emniyetle de paylaşsak nasıl olur?![]()
Bu bir şey değil 250km'ye kadar günlük turu bende yapıyorum bu arkadaştan daha çok sürüyorum yani@Kovalski_Eyes de bisiklet sürüyor.
Süper kompakt elektirik desteği (Sırt çantasında taşınabilen rüzgar jenaratörü de olurdu) bulsa gidecek ama telefonun şarjı dayanmıyor uzun yolda.