PROBeratPVO
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Arkadaşlar İyi Forumlar. Ben Sadece bir dünya için /back komutunu engellemek istiyorum ama bütün dünyalar için değil. Sadece 1 dünya için. Nasıl Yapabilirim
Birincisi komutları "on command" değil "command" ile belirtmen lazımdıBöyle bişi olmalı bi dene istersenKod:on command /back: trigger: player's world is "aa": cancel event
command ı bir komut oluştururken on command ı ise var olan bi komutu kullanırken yapmıyormuyduk ? command diye yapınca çakışıyorlar diye biliyorum ? Zaten arkadaşa dedim önce bi denesin eğer faydam olamadıysa başkaları denerBirincisi komutları "on command" değil "command" ile belirtmen lazımdı
İkincisi, galiba bu şekilde herhangi bir komut engellenmiyor. Yani Plugin'de 2 komut ayrı ayrı işlem görüyor diye biliyorum. Onun için komutları engellemek pek mümkün değil. Ama bilmediğim bir şey varsa söyleyin tabi. (Plugin'de bunun için CommandPreprocessEvent kullanıyoruz ._.)
Peki bu kodu nereye yazmam gerekiyor kb daha acemiyimdeBöyle bişi olmalı bi dene istersenKod:on command /back: trigger: player's world is "aa": cancel event
on command "/back":
cancel event
send "&bBunu kullanamazsınız."
Bu kodu nereye yazicamKod:on command "/back": cancel event send "&bBunu kullanamazsınız."
Bunu dener misin?
Skript olarak serverinize koyacaksınız.Bu kodu nereye yazicam
Skript i açıklarmısınızSkript olarak serverinize koyacaksınız.
Kendiniz araştırıp öğrenebilirsiniz.Skript i açıklarmısınız
Daha once araştırdım fakat birsürü skript var hangisiKendiniz araştırıp öğrenebilirsiniz.
Dostum yeni skript dosyası oluşturman gerek. backengel.sk diye bir dosya oluştur. Daha sonra bu kodu içine yapıştır.Daha once araştırdım fakat birsürü skript var hangisi
Facebook varsa ayrıntılı konuşalımDostum yeni skript dosyası oluşturman gerek. backengel.sk diye bir dosya oluştur. Daha sonra bu kodu içine yapıştır.