Hoşkoşukluk
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bad login hatası nasıl düzeltilir ? Hem kendi serverimde hemde bazı serverlere giremiyorum . Bana premiumla gir dediler .Girdim olmadı 
Kardes kendi swn icin cozumum varArkadaşlar bad login hatası nasıl düzeltilir ? Hem kendi serverimde hemde bazı serverlere giremiyorum . Bana premiumla gir dediler .Girdim olmadı![]()
False zaten geri true olmutur diye bakıyorum yine false arkadasimki false olmasina ragmen true oluyor ptomatik.[DOUBLEPOST=1378457215,1378457166][/DOUBLEPOST]Kardes kendi swn icin cozumum var
Bukkit.org dan aldigin kodun sonunda true yazan yeri false yap daha sonra serverproperties dosyasini ac online modu false yap kesin cozum
probook tabletimden gonderildi
Çakma değil. Premium.Hesabın premium değildir.Oyunu satın almamışsın çakma hesap kullanıyorsundur.Sunucu dosyaları içerisinden server.properties'i not defteri ile açıp onlinemode:false yap.Bukkit kuruyorsan yapmana rağmen olmuyorsa .bat içerisindeki o -true ifadesini kaldır.Kendi serverine bu şekilde girersin fakat başka sunuculara giremezsin online mode açık olanlarına.
Eğer tekrar false oluyorsa dediğimiz gibi starter.bat veya baslat.bat'ın icerisine gir kodun içerisinde şunları yazar:False zaten geri true olmutur diye bakıyorum yine false arkadasimki false olmasina ragmen true oluyor ptomatik.[DOUBLEPOST=1378457215,1378457166][/DOUBLEPOST]
Çakma değil. Premium.