Bad login | Yardım

Hoşkoşukluk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bad login hatası nasıl düzeltilir ? Hem kendi serverimde hemde bazı serverlere giremiyorum . Bana premiumla gir dediler .Girdim olmadı :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesabın premium değildir.Oyunu satın almamışsın çakma hesap kullanıyorsundur.Sunucu dosyaları içerisinden server.properties'i not defteri ile açıp onlinemode:false yap.Bukkit kuruyorsan yapmana rağmen olmuyorsa .bat içerisindeki o -true ifadesini kaldır.Kendi serverine bu şekilde girersin fakat başka sunuculara giremezsin online mode açık olanlarına.

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bad login hatası nasıl düzeltilir ? Hem kendi serverimde hemde bazı serverlere giremiyorum . Bana premiumla gir dediler .Girdim olmadı :D
Kardes kendi swn icin cozumum var
Bukkit.org dan aldigin kodun sonunda true yazan yeri false yap daha sonra serverproperties dosyasini ac online modu false yap kesin cozum:)

probook tabletimden gonderildi

Hoşkoşukluk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardes kendi swn icin cozumum var
Bukkit.org dan aldigin kodun sonunda true yazan yeri false yap daha sonra serverproperties dosyasini ac online modu false yap kesin cozum:)

probook tabletimden gonderildi
False zaten geri true olmutur diye bakıyorum yine false arkadasimki false olmasina ragmen true oluyor ptomatik.[DOUBLEPOST=1378457215,1378457166][/DOUBLEPOST]
Hesabın premium değildir.Oyunu satın almamışsın çakma hesap kullanıyorsundur.Sunucu dosyaları içerisinden server.properties'i not defteri ile açıp onlinemode:false yap.Bukkit kuruyorsan yapmana rağmen olmuyorsa .bat içerisindeki o -true ifadesini kaldır.Kendi serverine bu şekilde girersin fakat başka sunuculara giremezsin online mode açık olanlarına.
Çakma değil. Premium.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
False zaten geri true olmutur diye bakıyorum yine false arkadasimki false olmasina ragmen true oluyor ptomatik.[DOUBLEPOST=1378457215,1378457166][/DOUBLEPOST]
Çakma değil. Premium.
Eğer tekrar false oluyorsa dediğimiz gibi starter.bat veya baslat.bat'ın icerisine gir kodun içerisinde şunları yazar:

java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE

İfadeyi şöyle değiştir:
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Yada böylede değiştirebilirsin:
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

Kodlar aynı olmayabilir fakat -o true vardır.