Bad Video Card Drivers Hatası V2 Yardım Edin Lütfen

EternalLord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önceki Konumda Yardım Etmişti Bi Arkadaş Ama Bi Sorun Çıktı AMD Mobility Radeon hd 3650 32bit Ekran Kartı Driverini İndirdim Fakat Hızlı Veya Özel Seçenekleri Var Kurulumda Ne Demeliyim Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürlerimi İletiyim :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Aynı sorun bende de olmuştu zamanında :D
Hızlı seçeneği işaretleyip yola devam et fakat biraz uzun sürebilir :D

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hızlı yı şeç ilerle özel den yapmak isteyecen bir şey oldunu sanmıyorum stabil kullanıcı :ROFL:[DOUBLEPOST=1370689769,1370686968][/DOUBLEPOST]noldu kardeşim ne öyle beyenmedim bebek gibi v1 de benden yardım istiyodu :soru:

L

LifeTaker

Ziyaretçi
beyenmedin ? Yanlışlıkla beğennmedim tuşuna basmışım :D[DOUBLEPOST=1370690765,1370690561][/DOUBLEPOST]
Hızlı yı şeç ilerle özel den yapmak isteyecen bir şey oldunu sanmıyorum stabil kullanıcı :ROFL:[DOUBLEPOST=1370689769,1370686968][/DOUBLEPOST]noldu kardeşim ne öyle beyenmedim bebek gibi v1 de benden yardım istiyodu :soru:

Ayrıca bebek gibi uygun bi üslup değil. Haberin ola.

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beğenmedim ne demek ozmn arkadaş bana danışmıştı bende bir ek yazdım yorum yaptım da noldu [-1]bune :inek:

L

LifeTaker

Ziyaretçi
beğenmedim ne demek ozmn arkadaş bana danışmıştı bende bir ek yazdım yorum yaptım da noldu [-1]bune :inek:

Sen benim yazdığım yazıları okumuyorsun herhalde :) yanlışlıkla beğendim yerine beğenmedim tuşuna basmışım aynı fikri söylediğin için beğendim tuşuna basmıştım uzatmanın anlamı yok renktaş :)

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen ara bi hd 36** serisini ingilizce sistesinden sen yoken ben bilgisayar tamir ediyordum java bilgimi geliştiriyordum bi git kapat şu konuyu artık

Player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Slime Drivers indir programı açınca start scan bas orda tüm güncellemeleri gösterir. :)
Sürücünün driverını aramana gerek yok. :)

Wido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam noktayı koydu çok saol :) onlarıda biliyorum ama o iş uzun sürüyor + lisans key crack le olmaz her iş