Bad video card drivers!

KTEA4159

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben bu konuyu açmıştım fakat cevap veren olmadı ve konu dışı yorumlar yapıldı ama ben sizden tekrar yardım almak istiyorum.

Bad video card drivers!
-----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 31.01.2014 19:45

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.5.2
Operating System: Windows XP (x86) version 5.1
Java Version: 1.7.0_45, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 459118040 bytes (437 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 518979584 bytes (494 MB)
JVM Flags: 3 total; -Xms512m -Xmx1024m -Xmx512m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: No suspicious classes found.
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: --ERROR-- NullPointerException: null
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: --ERROR-- NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:235)
at avv.a(SourceFile:56)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:507)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT c540884a ----------

Bu hata yüzünden kaç gündür giremedim her şeyi yaptım ama olmuyor Lütfen yardım :( :(

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara Yeni Format Atmışsındır. Ondan Olmuştur. Ekran Kartı Driverini (Sürücüsünü) Güncelle.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ilk olarak Ekran kartini güncelle o olmazsa yeni ekran kartı al ya da 2. Dönem çok çalış harika bir karne getir, pederden yeni PC iste

Boyzn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını driverını ekran kartının kendi sitesinden güncelle eğer en gücel versiyonunu yükle o da olmuyorsa ekran kartın eskimiş. Ekran kartını değiştir ya da yeni bilgisayar al :)

KTEA4159

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi ekran kartıma internetten bakıyorum ama o değil benimki başka ama normalde ATI Readon HD 3600 Series yazıyor dxdiagda

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Çok çalış babanı yeni PC ye ikna et o zaman

Moderatör tarafından düzenlendi:

KTEA4159

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saol kardeş :D[DOUBLEPOST=1391347889,1391347839][/DOUBLEPOST]Yepyeni ekran kartımı taktım oldu :D Aslında ama yinede Saol :D[DOUBLEPOST=1391347958][/DOUBLEPOST][Çözüldü]

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hahaha Yazık. Kardeşim Seni Nasıl Kandırmışlar. Gereksiz Yere Ekran Kartını Değiştiriyorsun HD 3600 Gibi Güzel Ekran Kartın Var. Birşeyden Anlamayanlar Gelip Burda Yorum Yapıyorlar. Benim Ekran Kartım HD 3400 Ve Gayet Rahat Minecraft Oynuyorum. Eski Filan Değil.

Windows 7 Kullandığın İçin Öyle Bir Hata Veriyor. Ekran Kartının Modelini Söyleseydin Atardım Burdan Driveri Gereksiz Yere Para Vermişsin. Bide Salaklar Yeni Pc Al Diyorlar asdasdsadasdadAS:DASDASD

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hahaha Yazık. Kardeşim Seni Nasıl Kandırmışlar. Gereksiz Yere Ekran Kartını Değiştiriyorsun HD 3600 Gibi Güzel Ekran Kartın Var. Birşeyden Anlamayanlar Gelip Burda Yorum Yapıyorlar. Benim Ekran Kartım HD 3400 Ve Gayet Rahat Minecraft Oynuyorum. Eski Filan Değil.

Windows 7 Kullandığın İçin Öyle Bir Hata Veriyor. Ekran Kartının Modelini Söyleseydin Atardım Burdan Driveri Gereksiz Yere Para Vermişsin. Bide Salaklar Yeni Pc Al Diyorlar asdasdsadasdadAS:DASDASD
HD 3600'e güzel diyen tek insan :D
bende HD 7570 var kötü geliyor.

KTEA4159

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Windows XP kullanıyorum ve ekran kartına para vermedim :D ama ATI Readon HD 3600 Series Ekran kartı ile oynamak istiyorum olmuyorki