Oktay Özlü
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok. Oyun hata verdi diye tekrar yükledim. Oda araya kaynadıoyunun klasöründeki options diye not defteri yokmu![]()
Yok. Oyun hata verdi diye tekrar yükledim. Oda araya kaynadıoyunun klasöründeki options diye not defteri yokmu![]()
Neymiş o doktor bey!? Pahalı bir yurt dışında yapılan ameliyatmı? Minecraft ölecekmi doktor beeeyy!!!Tabi oyunu tekrar yüklersen otomatik opengl fancy oluyo. Senin ekran kartın opengl desteklemediğinden oyun açılmıyo
tek çözüm var ama üşeniyorum![]()
Sanmıyorum böyle geleceğini. Normal ayarlar varkende gelmemişti. Ayrıca OpenGL i de açmamıştım. Birden oldu. Normalde çalışıyordu.şimdi ben üst kattaki ana bilgisayarıma çıkacam ordan minecraft options dosyasını yeniden yapılandırcam optifine ayarlarını silicem sonra belleğime atıcam sonra uploadlayıp sana vericem ve kendi minecraftımı tekrar kurucam serverlarımı tekrar kaydetcem tekrar optifine yüklicem ve bitti![]()
Hayır.sorun yeni ekran kartı almaya 1 adım daha yaklaştı :bored:
peki böyle bir hatayla karşılaşmadan önce önemli bir değişiklik yaptınmı?
Bak bi bokluk olursa fena söverim bunu bilMasaüstündeyken sağ tıkla > Özellikler > Ayarlar > Gelişmis > Sorun Gider > Donanım ivmesini ortaya ya da daha altına getir.
Abi adamın dibisin geldiiibişi olmaz sanırım ama hiç denemedimçünkü bu bi çözüm yolu internette de var
![]()
ne demek işim. Ana bilgisayarın internetini açtırınca skype'tan sohbet eder minecraft oynarız
. Problemin olursa profile yaz çözerim
![]()
bence bu konuyu daha fazla kirletmeyelim özel mesajdan görüşelim daha hızlı olur müsait olduğun zaman bana özel mesaj gönderBenim diğer pc de aynı sorun çıktı fakat sizin dediğiniz gibi yapınca da olmadı başka çözüm yollarınız varmı ?