S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Steam'de her indirime giren oyuna basıyorum parayı
90 oyunum var 15'ini oynamışımdır 4'ünü bitirmişimdir
Ve Magnum Beyaz dayanamam :/
Ahh Güney KoreeAnavatani sence önemsizmi olur?Kore hepimiz için önemli.Güney kore....
Bu bilgileri nerden buluyorsunuzAkeno iyice kudurcakmiş öyle diyolar SDAŞLKDSA
Türkiye sayfasi ve dergisi var çeviriyorum.Birde internetteki dedikodulari[DOUBLEPOST=1408341611,1408341567][/DOUBLEPOST]Bu bilgileri nerden buluyorsunuz
Orda kaybettiğimiz şehitler türkiyeden daha fazla unutma unutturma..Ahh Güney Koree![]()
Niye dövüyosun çocuğu senin yüzünden mallaşıyorbenim tembellik,ısrarcılık,hakkımı aramam,kardeşimi her gün en az 4-5 defa dövmem (sergun26)
En azından kafasına vurmasınNiye dövüyosun çocuğu senin yüzünden mallaşıyor![]()
İlginç bir bağımlılık.pandaları çok severim hatta bir keresinde hayvanat bahçesinde bir tanesinin gözüne parmağımı sokmayı denemiştim ama olaylar düşündüğüm gibi ilerlemedi ve sağ elimdeki işaret parmağım koptu ama hayla çok seviyorum pandalarıve eşekleri
Parmağa yazık olmuşpandaları çok severim hatta bir keresinde hayvanat bahçesinde bir tanesinin gözüne parmağımı sokmayı denemiştim ama olaylar düşündüğüm gibi ilerlemedi ve sağ elimdeki işaret parmağım koptu ama hayla çok seviyorum pandalarıve eşekleri
Ben de çok severim onuDarude sandstorm
=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=
O çok kötü bir durum yanlış anlaşılabiliyor.Sebepsiz gülmek![]()