Güzel bir diziDoctor Who Candır Can
birçok kişinin hayali tabii.Ben de her oyunu oynamak istiyorum çıkan her oyunu oynamak denemek bitirmek istiyorum ama pc eski olunca oyunları low'dan başka ayarda oynayamıyorum lan şöyle süper bir bilgisayar olsa var ya deli gibi oyun oynardım ama işte yok![]()
Hayır bende ki daha garip bir durum dünyada oynamadığım oyun bırakmak istemiyorum böyle günde 2 oyun falan bitirmek istiyorum o kadar hızlı oyun oynamak istiyorumbirçok kişinin hayali tabii.![]()
Hayır bende ki daha garip bir durum dünyada oynamadığım oyun bırakmak istemiyorum böyle günde 2 oyun falan bitirmek istiyorum o kadar hızlı oyun oynamak istiyorum![]()
Ya o sadece bir söyleyişti ben çok hızlı oynayarak tüm oyunları bitirmek istiyorum tüm oyunları olmasa bile çoğunu GTA V falan zaten kendini tekrar eden bir oyunun ben onu oyundan saymıyorumGünde 2 Oyun Bitiremezsin GTA V 100 Saatten Uzun Sürede Bitiyo (Kusursuz Bir Şekilde Hiç Ölmeden Başarısızlık Olmadan.)
Grafik mi ben ömrüm boyunca hiçbir oyunun grafikleri güzel veya çirkin diye oynamadım bana göre grafik hiçbir şey oyun sana amacını yansıtıyorsa sana kendini oynatıyorsa oyundur.Yada Canavar PC Değilde Playstation Alsan Uygun Olur Artıları:
1-Konsolda Torrent Yok Diye bir şey Yok kat.ph da Milyon tane Oyun Var PS İçin
2-PC De Oyun İçin 1001 Çeşit Program İndirmelisin Yok EA Oyunları İçin Origin Ubisoft Oyunları İçin UPlay Genel Oyunlar İçin Steam vs.vs. Konsolda 3 Saniyede Bütün Oyunlar Görebilirsin...
3-Konsolda FPS Oynanmaz Lafı Yalan Ek Aparat Alıp Klavye Ve Mouse u Oyunlarda Kullanabilirsin.
4-Konsol Oyunları Pahalı: 2 Yolu Var; 1- GittiGidiyor.com dan En Ucuz 8 TL ye Oyunlar Var
2- Yada Kırdır Öyle Oyna...
5- Konsolun Grafikleri Kötü: Öyleyse Niye Bilgisayarda Ignite Engine Yok Qapaq
6- PC yi 2 Yılda Bir Değiştirirsin Konsolu 10 Yılda Bir...
Fazlası zararHayır bende ki daha garip bir durum dünyada oynamadığım oyun bırakmak istemiyorum böyle günde 2 oyun falan bitirmek istiyorum o kadar hızlı oyun oynamak istiyorum![]()
Grafik mi ben ömrüm boyunca hiçbir oyunun grafikleri güzel veya çirkin diye oynamadım bana göre grafik hiçbir şey oyun sana amacını yansıtıyorsa sana kendini oynatıyorsa oyundur.
Bana göre oyun senin başka bir hayatın mesala hiçbirimiz muhteşem silah kullanacak değiliz ama oyunlar da biz muhteşem silah kullanana kişilere dönüşüyoruz veya hiçbirimizin boyun 2.10 falan değil veya basketbola yatkın olmaya biliriz ama oyunlarda birer yıldıza dönüşüyoruz veya suikastçiye dönüşüyoruz işte bu yüzden oyunlar benim en sevdiğim şey.Fazlası zarar![]()
Örneğin Max Payne mermin bitmiyor ağır çekimde tarıyon adamları çok iyiBana göre oyun senin başka bir hayatın mesala hiçbirimiz muhteşem silah kullanacak değiliz ama oyunlar da biz muhteşem silah kullanana kişilere dönüşüyoruz veya hiçbirimizin boyun 2.10 falan değil veya basketbola yatkın olmaya biliriz ama oyunlarda birer yıldıza dönüşüyoruz veya suikastçiye dönüşüyoruz işte bu yüzden oyunlar benim en sevdiğim şey.
Örneğin Max Payne mermin bitmiyor ağır çekimde tarıyon adamları çok iyi![]()