Bağımlısızz nesin kimi?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Anime izleme olayı, ayda bir can sıkıntısına oluyor. Bu aralar daha fazla furrylerle ilgileniyorum.

Teşekkür ederim.

Kelime oyunu meselesi dostum.

Üzülerek teklifinizi geri çevirmek durumundayım, malum sebebi henta* sevmiyorum.
MUHDE isimli şahıs homofobik ve furry düşmanıdır her yerde furry'i kötüler saygı duymaz onu asla ama asla dinleme.
[DOUBLEPOST=1428842784,1428842745][/DOUBLEPOST]
Vays ilk defa foruma gelen birinin yan hesabı olmayan furryler görüyorum :(
Eskiden böyle değildi buralar :(
Güzel güzel :(
Aşırı güzel.
En azından artık yalnız değiliz.
[HASHTAG]#remuvanime[/HASHTAG]

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
MUHDE isimli şahıs homofobik ve furry düşmanıdır her yerde furry'i kötüler saygı duymaz onu asla ama asla dinleme :(
Aşırı güzel :(
En azından artık yalnız değiliz :(
Forumda pek furry yanlısı değil aman diyeyim dikakt et resime :(

M

MUHDE

Ziyaretçi
MUHDE isimli şahıs homofobik ve furry düşmanıdır her yerde furry'i kötüler saygı duymaz onu asla ama asla dinleme.
Aşırı güzel.
En azından artık yalnız değiliz.

Furry düşmanı hain muhde :(

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmin bana el fenerini gerçekten çok seven şirin eşeğin maceralarını okuyarak büyülenmiş ve pamuktan ayıcıklarla yatmayı bir alışkanlık haline getirmiş kurnaz bir cücenin baykuş şövalyesinin kahyası olan çiçek savaşçısının çiçekten silahını öperek bağımsızlığını ilan etmesini hatırlattı cüce olmadığını düşündüğüm kardeşim.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İsmin bana el fenerini gerçekten çok seven şirin eşeğin maceralarını okuyarak büyülenmiş ve pamuktan ayıcıklarla yatmayı bir alışkanlık haline getirmiş kurnaz bir cücenin baykuş şövalyesinin kahyası olan çiçek savaşçısının çiçekten silahını öperek bağımsızlığını ilan etmesini hatırlattı cüce olmadığını düşündüğüm kardeşim.
Edit : Neyse argos ban atar gene.
Seninle görüşeceğiz.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ve bunlar forumdaki furryler değil yanlış anlaşılma olmasın :(

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Canıms yeter .-.

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
osbir gibisin bu sıcakta hiç çekilmiyorsun.
Sanırım senin yaşadığın yer oldukça sıcak bir yermiş gibi konuşuyorsun eğer gerçekten öyleyse sana imreniyorum:) Şu an burası o kadar soğuk ki sıcak kalmak için senin söylediğin eylemi gerçekleştirmemizin sonucunda elde ettiğimiz mutluluk sıvısına sarılarak pamuktan ayıcıklarımızı sevindiriyoruz.