Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
durumlar vahim*@z0ringremory yardım et kan çıkacak yoksa![]()
durumlar vahim*@z0ringremory yardım et kan çıkacak yoksa![]()
Cancazcığım Rias bir şeytan ve tilki de sıradan bir canlı -- cinsel ilişkiye girseler ilişki sonrası tilkinin canlı kalacağını sanmıyorum tabi o ilişki nasıl olacaksa artık bamyaların cinsel ilişkiye dahil olmaması gerek .-.bıktım sizin furry ve hentaü tartışmalarınızdan bi gün Rias ile bi tilki sevişecek ve aranızdaki bu çelişki son bulacak hissediyorum...
bu arada hoşgeldin![]()
bamyamı bi keresinde furry yazdım gogıla bacagım kadardı kafaları ayrıca Rias şeytan olabilir ama çuğusu var sonuçtaCancazcığım Rias bir şeytan ve tilki de sıradan bir canlı -- cinsel ilişkiye girseler ilişki sonrası tilkinin canlı kalacağını sanmıyorum tabi o ilişki nasıl olacaksa artık bamyaların cinsel ilişkiye dahil olmaması gerek .-.
Cancazcığım bu förümcükte saysan saysan en fazla 4 yiffer var ama animecilerin sayısı bunun kat kat katı diyebilirizForumda anladığım kadarıyla;
Anime, Furry diye ayrılmış iki taraf var, ki anime izleyen sayısı daha çok. Ancak sayı her zaman konuşmaz zeka ve taktik daha önemli bence. Şimdi bende bu savaşın içindeyim! Yaşasın Furry!
![]()
Düşündürücü, ancak sayı artmayacak diye bir kuralda yok yani *-*Cancazcığım bu förümcükte saysan saysan en fazla 4 yiffer var ama animecilerin sayısı bunun kat kat katı diyebiliriz
Sen demişsin zeka ve taktik önemli ne yapacacaksınız anlamıyorum gidip change.org sitesinde anime izleyenler lanetlensin yiff izleyenler kutsansın diye kampanya mı başlatacaksınız saçmalamayın buradan bakaa- baka- sözler söyleyip animeyi ya da yiffi yok edemezsiniz boşuna uğraşıyorsunuz milyarlarca kişinin izlediği takip ettiği şeyi yüzbinlerce kişinin yok etmesine ya da tam tersi olmasına imkanı yok
Bu yüzden boş boş hayaller kurmayı bırakın da bana kaliteli héntailerin olduğu bi' site bulun
(Bu arada animeyi de destekliyorum yiffi de destekliyorum)
Burada durursanız o sayı 4'te kalır animeyi yok etmek istiyorsanız izleyenleri yok etmelisiniz[DOUBLEPOST=1428848231,1428848150][/DOUBLEPOST]Ki burada @Polkakorowakurwa dışında gram yiff araştırması yapmadan ben yifferim diye geçinenler var onları saymazsak burada sadece @Polkakorowakurwa yifferdirDüşündürücü, ancak sayı artmayacak diye bir kuralda yok yani *-*
Bu sohbet çok kötü yerlere gidebilir yalnız brazzers'i bile geçerim o derece birkaç şey söyleyip sonlandıralım bunu .-.bamyamı bi keresinde furry yazdım gogıla bacagım kadardı kafaları ayrıca Rias şeytan olabilir ama çuğusu var sonuçta
cücelerle dalga geçmemeni öneririm !İsmin bana el fenerini gerçekten çok seven şirin eşeğin maceralarını okuyarak büyülenmiş ve pamuktan ayıcıklarla yatmayı bir alışkanlık haline getirmiş kurnaz bir cücenin baykuş şövalyesinin kahyası olan çiçek savaşçısının çiçekten silahını öperek bağımsızlığını ilan etmesini hatırlattı cüce olmadığını düşündüğüm kardeşim.
Bilip bilmeden kurusıkı tabanca gibi laf etmek fazla hoşuna gidiyor sanırsam. Sen nereden biliyorsun benim neyi araştırıp neyi araştırmadığımı? Bence sözlerine dikkat et.Burada durursanız o sayı 4'te kalır animeyi yok etmek istiyorsanız izleyenleri yok etmelisiniz[DOUBLEPOST=1428848231,1428848150][/DOUBLEPOST]Ki burada @Polkakorowakurwa dışında gram yiff araştırması yapmadan ben yifferim diye geçinenler var onları saymazsak burada sadece @Polkakorowakurwa yifferdir
[DOUBLEPOST=1428848338][/DOUBLEPOST]![]()
Bu sohbet çok kötü yerlere gidebilir yalnız brazzers'i bile geçerim o derece birkaç şey söyleyip sonlandıralım bunu .-.
Rias şeytan tilki kardeş sıradan bir canlı tilki "gel aşq sevüşek" demeden Rias kafa atar o tilkiciğe
(sevüşeq kelimesini görüp de rapor edenlere şimdiden acıyorum)