Bağış yapabilecek maddi durumu iyi olan arkadaşlar içeri >

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum halkı saygıdeğer Sweet Network üyeleri ;

Sweet Network Adlı Sunucumuzun Hayat Role Play Kısmı Ne Yazıkki Bağış Yetersizliği Nedeni İle Durdurulmuştur ..
En Kısa Zamanda Bir Kısım Bağış Yapılmazsa Sunucumuz Ne Yazıkki Piyasaya Veda Edebilir ..

* Saygı değer dostlarım bağış için *
Paypal Veya Mobil Ödeme Kullanabilirsiniz ..

Bana Özelden Mesaj Atıp Ulaşabilirsiniz ..
Bağış Hakkında Detaylı Konuşmayı Özelden Yapacağız ..
Nereye Bağış Atacağınızı da Özelden Belirteceğim ..

Çok Teşekkür Ederim ..
Saygılarımla EgeCanibek .

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Diğer sunucularda çok aktiflik göremedim.HayatRPG deki viplere daha cazip özellikler eklenip ayrı bir sunucuya taşınırsa para sıkıntısı çekmeyeceğinizi, kar edeceğinizi düşünüyorum.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub Olmaya Hiç Gerek Yok Sadece Hayat RPG İle Lobi Olmalı Para İle Alınabilecek Mesleklerde Olmalı Bnce

MrQBaron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı Sıkıntıyı Yaşıyoruz Ankada. Bu Yüzden Sadece Creative Sunucumuz Açık Kalabildi Ne Yazıkki. Sizde Öyle Yapmalısınız HayatRPG Sunucunuza Batıhost İle Devam Edin. İnanın Bana Değecektir.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer sunucularda çok aktiflik göremedim.HayatRPG deki viplere daha cazip özellikler eklenip ayrı bir sunucuya taşınırsa para sıkıntısı çekmeyeceğinizi, kar edeceğinizi düşünüyorum.
Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim yorumlarınız için .. Sizinkine cevap verme ihtiyacı hissettim .. HayatRPG de Ne yazıkki vip satmıyorum oyun parasının alabileceği şeyleri satıyorum hal böyle olunca alım azalıyor satabilecek değişik bir şey bulmalıyım , Oyuncu ile Para vermiş oyuncu arasındaki denge herzaman bizim için ilk sıradadır . öyle lapisli fekşın swlerinde yaptığım gibi p6 satamam oyunculara .. Değişik satılabilecek fikirlerinizi bekliyorum :)

Bu arada 3 günlük sunucuyu tekrar aktif edebilecek parayı toparlamayı başardım .. 30 Günlüğe yükseltebilmem için üzerine 20 TL para ilave etmem gerekiyor ..
Aynı Sıkıntıyı Yaşıyoruz Ankada. Bu Yüzden Sadece Creative Sunucumuz Açık Kalabildi Ne Yazıkki. Sizde Öyle Yapmalısınız HayatRPG Sunucunuza Batıhost İle Devam Edin. İnanın Bana Değecektir.
Nitradoyu tercih ederim.

@diğerleri Hubu kapatamıyorsam beni engelleyen bir sebep vardır öyle değil mi ?

MrQBaron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim yorumlarınız için .. Sizinkine cevap verme ihtiyacı hissettim .. HayatRPG de Ne yazıkki vip satmıyorum oyun parasının alabileceği şeyleri satıyorum hal böyle olunca alım azalıyor satabilecek değişik bir şey bulmalıyım , Oyuncu ile Para vermiş oyuncu arasındaki denge herzaman bizim için ilk sıradadır . öyle lapisli fekşın swlerinde yaptığım gibi p6 satamam oyunculara .. Değişik satılabilecek fikirlerinizi bekliyorum :)

Bu arada 3 günlük sunucuyu tekrar aktif edebilecek parayı toparlamayı başardım .. 30 Günlüğe yükseltebilmem için üzerine 20 TL para ilave etmem gerekiyor ..

Nitradoyu tercih ederim.

@diğerleri Hubu kapatamıyorsam beni engelleyen bir sebep vardır öyle değil mi ?
Tabiiki Sizde Hakılısınız Sadece Gerekli Parayı En Kısa Zamanda Toplamanız Dileğiyle İyi Forumlar.