BAkarmısınız...

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben serverime oyuncaular arsalari haric hic bi yeri kiramasinlar die plugin paketi indirdim şimdide hammadde yeri yaptım ama adamlar orayi kiramiolar hiçbiyeri kiramisnlar sade arsalarını ve hammadde yerini kırabilsinler istiom bunu nasıl yapabilirim şimdiden çok çok çok çok teşekkürler :D :D :D

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Thelegendin plotmesini indirdim ilk gün güzel calisiodu sonraki günlerde ataberkin verdiği kodu yazdım hatırladıgım kadarıyla şöyleydi /rg flag madenci ... ... nokta olan yerleri hatırlamıom neyse işte bunu yazınca şimdi normal oyuncular yerleri kırabiliolar oysaki ben sadece kendi arsalarinin kirabilsinler istiom bunun bi çözümü yokmudur??

birde adminler falan /p home yazınca oyun modu survival oluo lütfen acil yardım Arkadaşlar...

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Cunku o komut plotme world iciin degil sadece hammaddde binasi icin. Ve Adminlerin survival olmasida su yuzden olsa gerek: Yeni dunya olusturdugunda mesela plotworld GroupManager onun icin ayri bir dosya tutar ve onuda ayarlamaniz gerekir(eger mirror world yapmadiysaniz). Yani plotworld e giden adminler orada adminliklerini yitiriyorlar.

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cunku o komut plotme world iciin degil sadece hammaddde binasi icin. Ve Adminlerin survival olmasida su yuzden olsa gerek: Yeni dunya olusturdugunda mesela plotworld GroupManager onun icin ayri bir dosya tutar ve onuda ayarlamaniz gerekir(eger mirror world yapmadiysaniz). Yani plotworld e giden adminler orada adminliklerini yitiriyorlar.

kardeş anlamadım nasi düzeltcem herkes heryeri kirabilio heryeri tek tek wglicemmi?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayir sadece hammaddeyi wgleseydiniz ve sadece o wgte bu komutları uygulasaydınız çalışırdı. Ve neden pletme world de bir hammadde kurmaya kara verdiğinizi anlamadım. Neden normal dünyada kurmadınız.