Bakarmisiniz

cesur1105

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biliyorum bunu birçok konu ile dile getirdim bazılarında sonuç aldım ama tekrar sorunlar meydana geldi. En başından anlatayım ben minecrafta mod yüklemeye çalışıyordum yükledim sonra birden bire minecraftın ''play offline'' butonuna tıklanmadığını gördüm altındada not downloaded yazıyordu. Genellikle herkes bana minecraft.sp indirmemi söyledi indirdim ve oyuna giriyor ancak aşırı kasıyor ayarlarını en düşüğe aldım yinede olmadı bilgisayarımın özellikleri fazlasıyla yetiyordu normal minecraft yani kendi sitesinden indirdiğim minecraft hiç kasmıyordu yani benim sizden istediğim ''not downloaded'' hatasını nasıl düzelteceğim...

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine direk creacked launcher indir.Minecraft-Dev cracked diye googledan ararsan bulursun.Eski launcherdan daha hızlı ve boyutu daha düşük.

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yazdıkların için çok teşekkür ederim ancak yine kasıyor başka önerin varmı
oyun oynarken diğer programları kapat.Eski launcher için Optifine kullanabilirdik ama şimdilik bekle.1.6 tam olarak çıksın.Optifine mod yüklersin.Dahada hılzanır.Ayrıca IObit Advenced System Care programını indir.Programın özelliği bilgisayarındaki gereksiz şeyleri siliyor ve hem yer açıp hemde pcni kuvvetlendirip hızlandırıyor.Sonrada Game booster indir.Game boosterda oyun oynarken seni zorlıycak diğer gereksiz servisleri durudurup oyununu hızlandırıyor.Not:oyundan sonra Game boosterı kapat yoksa pcni tam olarak kullanamzsın.Ardında DirectX son sürümünü yükle. Birde bak bakalım pcnin güncellemelir var mı.Varsa onlarıda yap.

Bunların üstüne hala kasıyorsa Git o bilgisayarı çöpe at.