[Bakım-Güncel] GreenRPG - |> Çete,Belediye,Polis,Mafya <| TR Konseptine Uygun RP V2.2 Bitiş Tarihi : 19.10.2018

plut0n

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server IP Sini Yazdığımda Unkown Host Diyor Yardım Edermisiniz.

Server IP Sini Yazdığımda Unkown Host Diyor Yardım Edermisiniz.

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyuşturucu Sistemi ni ara ile yaptım bitti en yakın zamanda tanıtımını yapacağım

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahya61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rolde düzenlemeler tamamlanmıştır, asker ve polis ve belediye görevlilerinin çete ve mafyalar için farklı bir konsept uyarlanmıştır. Discord Konuşma Programı üzerinden ( İC Ve OCC ) Konuşma kanalları açılmış ve rollerin çoğunun orada yapılacağını söylemek isterim. Discord Adresine girmek ve adminlerle bakım öncesinde bilgi ve irtibata geçmek isteyen arkadaşlarımız Skype iletişime geçebilirler.. İyi roller

AragorNo1

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bir roleplay sunucusunda en önemli olan şey güncelliktir. Oyun sürümünüzün en güncel seviyede olması buildlere ve sistemlere yansır. Oyun sürümü eski ve konseptiniz saçma. Türk konsepti demişsiniz, türk konseptinde herhangi bir oyunda açılan roleplay sunucuları hep kapanmıştır. Çünkü çok fazla troll olur. Milletimizi kötülemiyorum ama Türklük üzerinden bir konsept açmayı doğru bulmuyorum.

Yahya61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk Konseptten kastımız TR sunucularına ait olan bir sunucu olarak ilerlemektir. Builder ve map düzeneği değiştirildi ve düzenlendi daha iyileri ve daha güzellerine ihtiyacımız olduğunu düşünerek herşeyi baştan sona değiştirmeye karar verdik :) En kısa zamanda sunucumuzun açılması ve admin ekibimizin tekrar GRPG ekibinin hizmet vermesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.. [GRPG Kurucusu]

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Madem ki böyle bir sunucu açabilecek kadar kendinize güveniniz var, o zaman işinizi tam yapmanız gerek. Emeğinize saygı duyuyorum lakin bu buildler... sistemler... ne bileyim. Bana bir RPG sunucusu gibi gelmedi. 3-4 aylık bir emek diyorsunuz fakat bu buildler bu halleriyle çöp denecek kadar kötü. İşinize özen göstermeniz gerek. Sunucuda /rankup gördüm. Umarım ciddi değilsinizdir. Sunucuda Roleplay ortamı oluşacağını sanmıyorum. Kolay gelsin, başarılar.

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem ki böyle bir sunucu açabilecek kadar kendinize güveniniz var, o zaman işinizi tam yapmanız gerek. Emeğinize saygı duyuyorum lakin bu buildler... sistemler... ne bileyim. Bana bir RPG sunucusu gibi gelmedi. 3-4 aylık bir emek diyorsunuz fakat bu buildler bu halleriyle çöp denecek kadar kötü. İşinize özen göstermeniz gerek. Sunucuda /rankup gördüm. Umarım ciddi değilsinizdir. Sunucuda Roleplay ortamı oluşacağını sanmıyorum. Kolay gelsin, başarılar.
En baştan yapılıyor konu güncel degil

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahya61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni oluşum ve birlik düzenlemelerini kendi forum adresimiz üzerinden görebilirsiniz. Ve bütün gelişimleri 2 gün içerisinde orada paylaşacağız, hepinize iyi forumlar ve iyi roller dileriz. GRPG Ekibi