[BAKIMDA! 1.12.2] LivingNetwork # Vote,SanalPazar,Rank,System,Sandiklar,OtoEvent # HardCore #

Sunucuyu Beğendinizmi?

• Evet

• İdare Eder

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mts32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kaç gündür hiç sıkıntı olmadı ama bugün arazi yükleniyorda kalıyor hata verip atıyor bug da falanmı kaldım ilgilenirmisin [PelerinliKeL]

Yukarıda söylediğim sıkıntıyıda hallettim ama şuanda server da ping sorunu var ve herkes düştü kimse girememiyor şunu söylemeliyimki 1.12.2 olarak zaten sayılı survivallerden bana göre en iyilerinden biri burası ama bu sıkıntıların daha az yaşanması gerekiyor ve tabi daha çok yetkili veya admin olmalı ! bir an önce sıkıntının halledilmesini umuyorum çok fazla emeğimizde var umarım serverı kendi haline bırakmazsınız.

hocam server niye kapalı birde verdiğin Discord adresi açılmıyor sana nasıl ulaşacağız forumada bakmıyosun galiba ilgilen biraz en iyi server burası ama oynayamıyoruz

saat 12 ye geliyor hala kapalı bu serverı sadece orta okullu veya liseliler oynamıyor ! Bari bakımda vb.. saat kaçta açılacak bi bilgi falan verin

Hocam server i kapattıysan açıklama bari yap bilelim saat 14:30 hala kapalı hiç bi yazı falanda yok bakımda diye ??

BritichPluginerTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serverimizi Teknik Bilişim Sorunundan Dolayı Kısa Süreli Bakıma Alındı! 10.02.2018 Aktif!

Son düzenleme:

mts32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
geç olsada cevap yazmışsın bende yazayım yeni serverında başarılar malesef ben olmayacağım orada başka bir 1.12.2 buldum belki ilerde tekrar gelirim kolay gelsin

PugPvP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yalnız 29 Şubat 2018 Aktif Demişsinizde Şubat 29 Çekmiyorki 28 Çekiyor =

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımınız aşırı kısa olmuş keşke daha fazla bilgi verseydiniz.Başarılar!

EfsaneOyuncuNet

> Play.EfsaneOyuncu.Net > %100 Survival Sunucu
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı kesinlikle geliştirilmeli, Sunucu hakkında ufak tefek detaylar verilmiş yorum yapamayacağım. Ama dışardan kötü durumdasınız.

Başarılar..