Bakınca Hareket Edememe + Can Götürme [Genjutsu]+[İstek]

KeReMxEge

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Belirttiğim gibi mesle /tsukiyomi yazınca biri bana bakınca donucak 5 saniye yürüyemiycek ve 2 kalp canı gitcek vede chatta Tsukiyomi! yazıcak bunu nasıl yapabilirim

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript kodlaman lazım
ben daha skript kodlamaya başlamadım fakat başlayacağım ama mantıken önce /tsukiyomi yazınca üyeyi sana ışınlayacak sonra adama slowness 1000 gibi bi iksir efekti vericek sonra 2 kalp canı gidicek ve chatta tsukiyomi yazıcak bu aslında basit bir şey skript bilseydim kodlamam 5 dakikamı almazdı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grey dye nin ismi değişip sağ tık yapıldığında yapılması daha mantıklı.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mantık: /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün çevrimiçi oyuncuları (oplar hariç) komut gönderinin yanına ışınlar ve - 2 kalp can alır ve oyuncu sohbette "Tsukiyomi!" yazar ayrıca oyuncu hareket edemez ve tekrar /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün oyuncular eski konumuna geri gider ve hareket edebilirler :)
Komut & İzin: /tsukiyomi - tsukiyomi.komut (varsayılan: op)
Sanırım senin istediğin şey buydu.
Düzeltilmesi gereken yer varsa söyleyebilirsin.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Mantık: /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün çevrimiçi oyuncuları (oplar hariç) komut gönderinin yanına ışınlar ve - 2 kalp can alır ve oyuncu sohbette "Tsukiyomi!" yazar ayrıca oyuncu hareket edemez ve tekrar /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün oyuncular eski konumuna geri gider ve hareket edebilirler :)
yok. Mesela o kişiye bakınca yada R 5 olunca o kişi hareket edemiyecek.

KeReMxEge

Marangoz
En iyi cevaplar
0

çok teşekkürler fakat 1.7.2 de çalışırmı?

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkürler fakat 1.7.2 de çalışırmı?
Denemedim ama çalışır sanırım kodlar 1.7.2 uygun sorun çıkmaz herhalde.
Not: eklenti özelliğine ekleme unutmuşum oyuncu canı 2 kalp ise oyuncudan - 2 kalp gitmez çünkü oyuncu ölür o zaman :) sonra size falan küfür eder.