Teşekkürler link atarmısınSenin istedigin eklenti yaptim![]()
SaolTelefondayim eve gidince link atarim
öyle söyleyince kötü ama Dur Gelirsen Sana Genjutsu uygulayacağım ve Kör ediceğim"Dur /tsukuyomi yazıp seni dondurucam" mı desin adam şimdi o komutu yazmak saçma olmuş.![]()
yok. Mesela o kişiye bakınca yada R 5 olunca o kişi hareket edemiyecek.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mantık: /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün çevrimiçi oyuncuları (oplar hariç) komut gönderinin yanına ışınlar ve - 2 kalp can alır ve oyuncu sohbette "Tsukiyomi!" yazar ayrıca oyuncu hareket edemez ve tekrar /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün oyuncular eski konumuna geri gider ve hareket edebilirler
Komut & İzin: /tsukiyomi - tsukiyomi.komut (varsayılan: op)
Sanırım senin istediğin şey buydu.
Düzeltilmesi gereken yer varsa söyleyebilirsin.
Bakma olayı zor :/yok. Mesela o kişiye bakınca yada R 5 olunca o kişi hareket edemiyecek.
çok teşekkürler fakat 1.7.2 de çalışırmı?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Mantık: /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün çevrimiçi oyuncuları (oplar hariç) komut gönderinin yanına ışınlar ve - 2 kalp can alır ve oyuncu sohbette "Tsukiyomi!" yazar ayrıca oyuncu hareket edemez ve tekrar /tsukiyomi komutunu yazınca sunucudaki bütün oyuncular eski konumuna geri gider ve hareket edebilirler
Komut & İzin: /tsukiyomi - tsukiyomi.komut (varsayılan: op)
Sanırım senin istediğin şey buydu.
Düzeltilmesi gereken yer varsa söyleyebilirsin.
Denemedim ama çalışır sanırım kodlar 1.7.2 uygun sorun çıkmaz herhalde.çok teşekkürler fakat 1.7.2 de çalışırmı?
::QWE:QEDenemedim ama çalışır sanırım kodlar 1.7.2 uygun sorun çıkmaz herhalde.
Not: eklenti özelliğine ekleme unutmuşum oyuncu canı 2 kalp ise oyuncudan - 2 kalp gitmez çünkü oyuncu ölür o zamansonra size falan küfür eder.