Baklavaistan Has Been Capitulated...

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Barış Sonunda Kapımıza Vurdu;

Baklavaistan Cumhuriyeti sonunda işgal edildi Künefeistan Savaşçıları tarafından işgal edildik.
Ordunun hali yok tatlı yok silah yok.
Bütün bölümler Künefeistana devredilmiştir.
Minecraft-Genel barış anlaşması imzalanarak
Çeşitli bölümler Baklavaistana bırakılmıştır artık devletin toprağı bölümü üretimi az devlet bitkin
Halk yorgun Baklavaistan bu savaşı bittirmesinin sebebi halkın güvenliği ve refahıdır.
Daha fazla kayıp verilmemesi adına anlaşma imzalanmıştır.

Bize Bırakılan Bölümler: Paradox Oyunları Bölümüdür.

Devletin Şekli: Tatlı Rejimi

Bayrak:

indir (4).jpg

Çok Yaşa Baklavaistan!

Savaş Daha Bitmedi Yarın Tüm Baklava Ordusu Künefeistana Doğru Yüreyecektir

Etiket Listesi: @admiraldus @KahramanTR @Gloin @Bycakr @Cardinal41

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Ben bu anlaşmayı kabul etmiyorum ve kendim bireysel olarak Baklavaloin oluyorum İYİ FORUMLAR.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Baklavaların kralı şöbiyet olarak daha fazla yetki istiyorum!

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Oruçlu değiliz mübarek.Devam!

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar, baklavalar ve künefeciler olayını çok yanlış sapıtlamarı ve popüler olmak için açıldığını söyleyen arkadaşlarımız var konuyu fazla abartmayarak tatlı bir şekilde son verelim.
Muhabbetimizi özelden sohbet açarak yapabiliriz fakat bu denli bir kitleye böyle şeyler ağır geliyor.
Rica ediyorum, bundan sonra künefe ve baklava konuları açmayalım.
Düşnümeden yorum yapıp, insanların kalbini kırıcak yorum yapan insanlar var aramızda.

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, baklavalar ve künefeciler olayını çok yanlış sapıtlamarı ve popüler olmak için açıldığını söyleyen arkadaşlarımız var konuyu fazla abartmayarak tatlı bir şekilde son verelim.
Muhabbetimizi özelden sohbet açarak yapabiliriz fakat bu denli bir kitleye böyle şeyler ağır geliyor.
Rica ediyorum, bundan sonra künefe ve baklava konuları açmayalım.
Düşnümeden yorum yapıp, insanların kalbini kırıcak yorum yapan insanlar var aramızda.
Çok uzatıyorsun dostum, özür diledik artık uzatmanın bir gereği yok. Troll olduğunu söyledik, anlamıyorsun.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Çok uzatıyorsun dostum, özür diledik artık uzatmanın bir gereği yok. Troll olduğunu söyledik, anlamıyorsun.
Arkadaşım bu uzatma değil. Konu kapanmış olup savaş yetkililer ve konu sahibi olan ( ben ) tarafımdan kapanmıştır.
Uzatmanın alemi yok, neyi nerde yorum yapacağını öğrendikten sonra beni daha iyi anlayacaksın.
Mümkünse seninle hiçbir konuşmada bulunmayalım.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Baklavamı aldım konuya gelecek mesajları izliyorum (bu arada baklavanın tadını çıkarıyorum).