Bakmanızı Rica Ediyorum

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,

Forumda olduğum süre içerisinde birçok konu gördüm gerek yetkili alımları gerek reklam olarak.Burası Sunucu Yetkili Alımlarının yapılacağı yerdir burada serverınızın reklamını üst seviyede tutup yetkili alımlarını alt sıraya almanızı beklemiyoruz. Server IP vb. şeyler eklemek konuya daha çok reklam amaçlı yapılmış bir konu görüyorum. Sunucu yetkili alımlarında, sunucunuza yardım edecek, sizinle birlikte çalışacak, güvenli bir kişi ararsınız doğru değilmi? Bu bölümde aramakta özgürsünüz fakat belirli kurallar içinde bunu uygulayın, bu bölümün reklam amaçlı olmadığını anlamanızı istiyorum.

Son düzenleme:

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Berke dediğine asla katılmıyorum. Şahsen ben yetkili alımı yaparken en fazla dikkat ettiğim kavram sunucuda Yetkisi için durup durmadığıdır. Yetki için sunucuya bağlananlar daha fazla Egoist ve Verimsiz olur. Başvuru yaptığı sunucuyu bilmeden başvuru yapması sence daha mantıklı mı olurdu ?

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berke dediğine asla katılmıyorum. Şahsen ben yetkili alımı yaparken en fazla dikkat ettiğim kavram sunucuda Yetkisi için durup durmadığıdır. Yetki için sunucuya bağlananlar daha fazla Egoist ve Verimsiz olur. Başvuru yaptığı sunucuyu bilmeden başvuru yapması sence daha mantıklı mı olurdu ?
Düşünceye saygı duyuyorum.Bu şahsen kendi düşüncem PM yoluyla IP adresini alabilir ve ben her IP paylasani elestirmiyorum yanlış anlamayin bazıları maksat reklam yapmak .