Balkabağı ve Karpuz en çok nerelerde bulunur?

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, ben 1.8.3 sürümünde zorlayıcı modda oynuyorum, bir tarlam var, fakat oraya ekecek bir şey bulamıyorum, çünkü etrafta sadece buğday tohumu var, şimdiden teşekkür ediyorum :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Baska yerlere git.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baska yerlere git.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiyen için sağol, fakat bunun fazla yararlı olacağını sanmıyorum, bunların özel olarak yetiştiği yerler falan varmı? Örneğin suyun olduğu veya karlı yerler falan, daha açıklayıcı bir tavsiye olsa daha iyi olur.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Valla şu tek başina modsuz minecrafti eğlenerek oynayanlara madalya takmamiz lazim hatta toplayip koruma altina alak :D

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla şu tek başina modsuz minecrafti eğlenerek oynayanlara madalya takmamiz lazim hatta toplayip koruma altina alak :D
Ahaha :D Survival modunda eğlenceli olduğunu düşünüyorum ben. Normalde serverlarada girerim ama zorlayıcı modun nasıl olduğunu görmek için oynuyorum.[DOUBLEPOST=1424633129,1424633048][/DOUBLEPOST]Işık seviyesi etki edebiliyormu bunların spawn oldukları yerlere?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ahaha :D Survival modunda eğlenceli olduğunu düşünüyorum ben. Normalde serverlarada girerim ama zorlayıcı modun nasıl olduğunu görmek için oynuyorum.
Bir mod üzerinde çalişiyorum normal survivali zevkli hale getirecek fakat şimdiden boyutu 10mb ye ulaşti iyi bi ram yicek oyuna yeni dünyalar boss lar ve yaratikalr ekliyor tomar adli bir kitapla gidiyoruz dünyalara çok havali efektler yapmaya çaliştiğim için daha 3 tane dünya yaptim daha çok yapicam 100% eminimki modlu teknik mod paketlerinde oynanmicak kadar ram yicek ama survivalda zevkli olabilir atarim sana linkini bitince hemde bi test etmiş olurum A:SDAS

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir mod üzerinde çalişiyorum normal survivali zevkli hale getirecek fakat şimdiden boyutu 10mb ye ulaşti iyi bi ram yicek oyuna yeni dünyalar boss lar ve yaratikalr ekliyor tomar adli bir kitapla gidiyoruz dünyalara çok havali efektler yapmaya çaliştiğim için daha 3 tane dünya yaptim daha çok yapicam 100% eminimki modlu teknik mod paketlerinde oynanmicak kadar ram yicek ama survivalda zevkli olabilir atarim sana linkini bitince hemde bi test etmiş olurum A:SDAS
Kolay gelsin, ama linkini vermene gerek yok, ben modlu oyunlara karşıyım, ben orjinalini daha çok severim

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahaha :D Survival modunda eğlenceli olduğunu düşünüyorum ben. Normalde serverlarada girerim ama zorlayıcı modun nasıl olduğunu görmek için oynuyorum.[DOUBLEPOST=1424633129,1424633048][/DOUBLEPOST]Işık seviyesi etki edebiliyormu bunların spawn oldukları yerlere?

onu bilmem ama bunlar az su istiyor. su istiyor ama az su istiyor. ayrıca büyüme hızı için ışık gerekir tabii ki. ben hep ışıklandırıyorum. yoksa canavarlar spawn oluyor ve onlara vururken zıplayarak geriye atıldıklarından tarlayı berbat ediyorlar.

p4sU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
onu bilmem ama bunlar az su istiyor. su istiyor ama az su istiyor. ayrıca büyüme hızı için ışık gerekir tabii ki. ben hep ışıklandırıyorum. yoksa canavarlar spawn oluyor ve onlara vururken zıplayarak geriye atıldıklarından tarlayı berbat ediyorlar.
Nasıl yetiştirileceğini değil, nerde bulunabileceğini soruyorum, bu arada ışıklandırmayı söylediğin için sağol :) bunu unutmuşum, zaten gecenin bitmesi için uyuyorum ben.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Melon IDLI Farm Grow Jungle Biomunda | Pumpkin ise Highlands , Yada Düzlük alanlarda rahatça bulabilirsin Yada Swampa yakın alanlarda