Tavsiyen için sağol, fakat bunun fazla yararlı olacağını sanmıyorum, bunların özel olarak yetiştiği yerler falan varmı? Örneğin suyun olduğu veya karlı yerler falan, daha açıklayıcı bir tavsiye olsa daha iyi olur.Baska yerlere git.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AhahaValla şu tek başina modsuz minecrafti eğlenerek oynayanlara madalya takmamiz lazim hatta toplayip koruma altina alak![]()
Bir mod üzerinde çalişiyorum normal survivali zevkli hale getirecek fakat şimdiden boyutu 10mb ye ulaşti iyi bi ram yicek oyuna yeni dünyalar boss lar ve yaratikalr ekliyor tomar adli bir kitapla gidiyoruz dünyalara çok havali efektler yapmaya çaliştiğim için daha 3 tane dünya yaptim daha çok yapicam 100% eminimki modlu teknik mod paketlerinde oynanmicak kadar ram yicek ama survivalda zevkli olabilir atarim sana linkini bitince hemde bi test etmiş olurum AAhahaSurvival modunda eğlenceli olduğunu düşünüyorum ben. Normalde serverlarada girerim ama zorlayıcı modun nasıl olduğunu görmek için oynuyorum.
Kolay gelsin, ama linkini vermene gerek yok, ben modlu oyunlara karşıyım, ben orjinalini daha çok severimBir mod üzerinde çalişiyorum normal survivali zevkli hale getirecek fakat şimdiden boyutu 10mb ye ulaşti iyi bi ram yicek oyuna yeni dünyalar boss lar ve yaratikalr ekliyor tomar adli bir kitapla gidiyoruz dünyalara çok havali efektler yapmaya çaliştiğim için daha 3 tane dünya yaptim daha çok yapicam 100% eminimki modlu teknik mod paketlerinde oynanmicak kadar ram yicek ama survivalda zevkli olabilir atarim sana linkini bitince hemde bi test etmiş olurum ADAS
AhahaSurvival modunda eğlenceli olduğunu düşünüyorum ben. Normalde serverlarada girerim ama zorlayıcı modun nasıl olduğunu görmek için oynuyorum.[DOUBLEPOST=1424633129,1424633048][/DOUBLEPOST]Işık seviyesi etki edebiliyormu bunların spawn oldukları yerlere?
Nasıl yetiştirileceğini değil, nerde bulunabileceğini soruyorum, bu arada ışıklandırmayı söylediğin için sağolonu bilmem ama bunlar az su istiyor. su istiyor ama az su istiyor. ayrıca büyüme hızı için ışık gerekir tabii ki. ben hep ışıklandırıyorum. yoksa canavarlar spawn oluyor ve onlara vururken zıplayarak geriye atıldıklarından tarlayı berbat ediyorlar.